Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 10 kg súlytöbblettel...

Ha 10 kg súlytöbblettel kezdem a következő terhességet, mert nem volt időm még lefogyni a kettő között, akkor életmódváltással elkerülhető az óriási hízás?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy reggelire tk. pékáru, ebédre meg vacsira zöldség és fehérje együtt, napközben meg gyümölcs. Sosem éheznék, de nem ennék fehér lisztet meg édességet.
2013. márc. 14. 11:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól, hogy 10 kilóval többel kezdesz nem jelenti azt, hogy óriási sokat fogsz hízni. Ez olyan mintha azt mondanád, hogy minden kövér nő 20-30 kilót hízik még a terhessége alatt.
2013. márc. 14. 11:55
 2/10 A kérdező kommentje:
De nagyon hajlamos vagyok a hízásra. Nem általánosságban gondoltam.
2013. márc. 14. 11:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Mennyit híztál az első terhességed alatt?
2013. márc. 14. 11:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha életmódváltás alatt azt érted, hogy egészségesen és változatosan táplálkozol és mozogsz (séta, úszás, jóga, kismama torna), akkor azt mindenképp javaslom, de azért még így is biztosan fel fog menni rád "pár" kiló.
2013. márc. 14. 12:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Elsővel, másodikkal 25-öt híztam, 3.-kal 13-at (itt jobban odafigyeltem már). Sajna veszélyeztetett voltam velük, így minden mozgás a sétán kívül kizárva.
2013. márc. 14. 12:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem kb 10 kilo tobbletem volt az elejen. 167 centis magassaghoz 72 kilo voltam. Most 19 hetes vagyok, de meg csak ket kilo jott ram. Odafigyelek mit es mennyit eszek. Nem zabalok esznelkul, rengeteg zoldseg es gyumolcs, es megprobalok keves szenhidratot enni. Meg amikor csak tehetem setalok. Meg az sem volt baj feles kilok szempontjabol 9 hetet fekudnom kellett.

Amugy en fogyoztam par eve, pontosabban atvaltottam egy tudatosabb eletmodra es akkor 84 kilorol lefogytam 65-66-ra. Mikor abbahagytam jott vissza 4-5 kilo, ha 70 fele mentem, egy kis odafigyelessel azonnal megszabadultam a tobblettol. 72 azert voltam indulaskor, mert pont nem figyeltem es mire eszrevettem, mar keso volt. :) Viszont, amit mondani akartam, hogy a fogyokurat is azert kezdtem el, mert tudtam, hogy nem akarok koveren nekiindulni egy terhessegnek es meg koverebbnek lenni. Aztan mikor lement a kizel 20 kilo hallottam, hogy ha vki nagy tulsullyal indul neki nem fog sokat hizni. Viszont vekonyan nagyobb az esely ra. Ugyhogy itt neki is keseredtem, hogy ennyit a munkamrol...persze nem lettem vekony, de hat joval kizelebb lettem az idealis testsulyhoz. Szoval most azzal nyugtatom magam, hogy mivel mar ugyis kover voltam, nem fog sok ramjonni. Eddig bevalt. :)

2013. márc. 14. 12:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen sajnos velem ugyanez van : 54 kg- val kezdtem az első terhességem, 80- nal mentem szülni.Másfél év alatt 65 re fogytam le, aztán teherbe estem ,fogytam az elefén 2 kg-t, most 14 hetes vagyok és már 66 kg vagyok. Pedig alig eszem ,mert mindentől undorodom,húst már nem ettem 3 hónapja, csak sok a savam, így sajnos csak a kenyérféle esik jól. Tegnap óta rozskenyeret eszem, majd meglátjuk, de szerintem megint felszedek majd 25 kg-t a végére, csak most a végén 90 leszek, nem 80. Én is hajlamos vagyok hízásra, meghát nem megy le a zöldség- gyümölcs, azok is savat csinálnak és elég keveset iszom, mert az is higítja a savamat és hányok tőle.De ha egy kicsivel is jobban fogom érezni magam, mindenképpen változtatok majd, most egyenlőre én is a fehér kenyeret rakom le.
2013. márc. 14. 12:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Én 160 cm-el és 75 és fél kg-al kezdtem a fiammal a terhességet és 80 kg-al mentem szülni. Ehhez képest 3960 grammal született a fiam. És jómagam is piszkosul hízékony vagyok.

Semmi sem törvényszerű, nem jelenti azt, ha túlsúllyal indítasz, akkor egy csomó súlyt fel fogsz szedni. Sőt, a környezetemben mikor terhes voltam, azt tapasztaltam, hogy akik vékonyan kezdték a terhességet, ők szedték fel a 15-20 kg-okat, míg akik eleve túlsúllyal indultak, ők meg 10 kg alatt híztak.

2013. márc. 14. 13:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, elkerülheted a hatalmas hízást, de ahhoz óriási önuralom kell, ami terhesen sokkal nehezebb, mint amúgy...
2013. márc. 14. 15:50
 10/10 anonim ***** válasza:
A 8as válaszolóval értek egyet. túlhordással a kórházban diétáznom kellett, mert 52 ről 70 kg ra híztam(18 kg) , és más anyukák, akik jó dundik voltak, meg azt ettek amit akartak. ők lehet h csak 5 kg ot híztak, de mondjuk 80ról indultak (igazából ez akkor nagyon rosszul esett, h azt a rémes kaját kellett ennem). szóval igyekezz egészségesen táplálkozni és jó lesz.
2013. márc. 14. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!