Ha 10 kg súlytöbblettel kezdem a következő terhességet, mert nem volt időm még lefogyni a kettő között, akkor életmódváltással elkerülhető az óriási hízás?
Nekem kb 10 kilo tobbletem volt az elejen. 167 centis magassaghoz 72 kilo voltam. Most 19 hetes vagyok, de meg csak ket kilo jott ram. Odafigyelek mit es mennyit eszek. Nem zabalok esznelkul, rengeteg zoldseg es gyumolcs, es megprobalok keves szenhidratot enni. Meg amikor csak tehetem setalok. Meg az sem volt baj feles kilok szempontjabol 9 hetet fekudnom kellett.
Amugy en fogyoztam par eve, pontosabban atvaltottam egy tudatosabb eletmodra es akkor 84 kilorol lefogytam 65-66-ra. Mikor abbahagytam jott vissza 4-5 kilo, ha 70 fele mentem, egy kis odafigyelessel azonnal megszabadultam a tobblettol. 72 azert voltam indulaskor, mert pont nem figyeltem es mire eszrevettem, mar keso volt. :) Viszont, amit mondani akartam, hogy a fogyokurat is azert kezdtem el, mert tudtam, hogy nem akarok koveren nekiindulni egy terhessegnek es meg koverebbnek lenni. Aztan mikor lement a kizel 20 kilo hallottam, hogy ha vki nagy tulsullyal indul neki nem fog sokat hizni. Viszont vekonyan nagyobb az esely ra. Ugyhogy itt neki is keseredtem, hogy ennyit a munkamrol...persze nem lettem vekony, de hat joval kizelebb lettem az idealis testsulyhoz. Szoval most azzal nyugtatom magam, hogy mivel mar ugyis kover voltam, nem fog sok ramjonni. Eddig bevalt. :)
Én 160 cm-el és 75 és fél kg-al kezdtem a fiammal a terhességet és 80 kg-al mentem szülni. Ehhez képest 3960 grammal született a fiam. És jómagam is piszkosul hízékony vagyok.
Semmi sem törvényszerű, nem jelenti azt, ha túlsúllyal indítasz, akkor egy csomó súlyt fel fogsz szedni. Sőt, a környezetemben mikor terhes voltam, azt tapasztaltam, hogy akik vékonyan kezdték a terhességet, ők szedték fel a 15-20 kg-okat, míg akik eleve túlsúllyal indultak, ők meg 10 kg alatt híztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!