Akad olyan köztetek, akinek az Elevit ahelyett, hogy csökkentette volna, inkább súlyosbította az émelygését?
Két barátnőm is arra panaszkodott, hogy rémes hányingere lett az Elevit beszedése után. Aztán amikor már ránéztek a tablettára, attól is rosszul lettek. Amelyikük tovább szedte, annak óriás babája született. :(
Persze nem mondom, hogy ez minden esetben így lenne, csak engem ez eltántorított, így én Femibiont szedek (azt is már csak 2-3 naponta).
Aki írta, hogy az Elevit nem azért van, hogy az émelygést csökkentse: rá van írva, hogy csökkentheti, gondolom, mert Mg van benne. A második babámnál bevált, amikor a 10. héten szedni kezdtem. Az elsővel nem szedtem, émelyegtem is a 14. hétig.
Tudom jól, hogy a terhesség, helyesebben a hormonok miatt émelygek, de gondoltam, most még az Elevit is rátesz egy lapáttal. Mindenesetre vettem Gravidát, meglátjuk. :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!