Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akad olyan köztetek, akinek...

Akad olyan köztetek, akinek az Elevit ahelyett, hogy csökkentette volna, inkább súlyosbította az émelygését?

Figyelt kérdés
2013. márc. 14. 08:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Két barátnőm is arra panaszkodott, hogy rémes hányingere lett az Elevit beszedése után. Aztán amikor már ránéztek a tablettára, attól is rosszul lettek. Amelyikük tovább szedte, annak óriás babája született. :(

Persze nem mondom, hogy ez minden esetben így lenne, csak engem ez eltántorított, így én Femibiont szedek (azt is már csak 2-3 naponta).

2013. márc. 14. 14:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok! Megint egy ellenpélda lennék! Sokáig szedtem az Elevitet és nem lett tőle nagy a babám!!!! Erről ennyit!
2013. márc. 14. 15:01
 13/14 A kérdező kommentje:

Aki írta, hogy az Elevit nem azért van, hogy az émelygést csökkentse: rá van írva, hogy csökkentheti, gondolom, mert Mg van benne. A második babámnál bevált, amikor a 10. héten szedni kezdtem. Az elsővel nem szedtem, émelyegtem is a 14. hétig.

Tudom jól, hogy a terhesség, helyesebben a hormonok miatt émelygek, de gondoltam, most még az Elevit is rátesz egy lapáttal. Mindenesetre vettem Gravidát, meglátjuk. :)

Köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 14. 15:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Én gravidát szedtem a 13 . hétig, addig émelyegtem, de amikor abbahagytam hányni kezdtem úgyhogy még szedtem úgy 2 hétig. Tehát nálam ez fordítva volt.
2013. márc. 14. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!