Aazsuzs kérdése:
Elevit, Gravida, esetleg más terméket szedjek a terhességem alatt? Indokokat is kérek szépen!
Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 12:43
1/8 anonim válasza:
Vitamintartalom szempontjából közel egyformák, nem mérvadó a különbség. Árban van némi különbség, teljesen mindegy melyiket veszed meg. Aztán ha szeded, elválik, hogy jó-e vagy sem. Mert én először Femibiont szedtem, de drágálltam, majd Elevitet szedtem, de nagyon sokszor kihánytam és felpuffadtam tőle, ezért utána Gravidára váltottam. Attól semmi bajom nincsen.
2/8 anonim válasza:
Szia! Én Elevitet szedtem a terhesség alatt és a szoptatás alatt is, de annyira mindegy szerintem, hogy melyiket szeded, a lényeg, hogy megfelelő vitamin és ásványi anyagok, vas, folsav stb... jusson a babának is és Neked is! Minden jót és nagyon boldog babavárást!
3/8 anonim válasza:
Én ugyanezt kérdeztem 1 hete:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
4/8 anonim válasza:
Én Elevitet szedtem, nem nagyon jártam körbe a kérdést előtte, csak megvettem, úgyhogy indokot nem tudok :)
Sógornőm csak ELevitet szedhet, mivel gond van a pajzsmirigyével, és ezért olyat, amiben jód, van nem szedhet.
Másik Sógornőm Gravidát szedett, pont a jód, miatt, a dokija ezt ajánlotta neki....
5/8 anonim válasza:
Én elevitet szedtem egészséges babám született...-))
3060 gr 56 cm oriásbaba sem volt..37.héten született...
Én jol döntöttem mellette terhesség előtt is szedtem és szoptatás alatt is..
Más indok nem is kéne minthogy egészséges babát szerettünk volna..)
6/8 anonim válasza:
Szia. Én Ladeevitet szedek. Semmi bajom nincsen tőle hál istennek. Olcsó (1500 forint körül szokott lenni) és van benne omega3 és folsav is.
7/8 anonim válasza:
6-os: 1500-ért veszed? És mégis hol? Nálunk 3000ft egy 30 szemes dobozzal.
8/8 anonim válasza:
Nekem a dokim azt mondta, gyakorlatilag mindegy! A lényeg, hogy legyen benne folsav!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!