Melyik vitamint ajánljátok terhesség alatt, melyik a jobb?
Nekem a Gravida teljesen bevált és nem voltam soha rosszul tőle,én azt szedem még most is,de nagyon jó a Femibion,arról is csak jót hallottam!Az Elevitről azt hallom,hogy sokaknak hányingert/hányást okoz...de persze ez lehet egyéni!
29hkm
Én LadeeVit-et szedtem az elején + folsavat +magnéziumot. Azt mondta a doktornőm, hogy a 12. hét után abbahagyhatom, nem kell semmit szednem, ha elég zöldséget, gyümölcsöt eszek.De ha ragaszkodom hozzá, szedhetem a vitamint.Abbahagytam. Minden eredményem jó azóta is. Most kezdek magnéziumot szedni megint.
28 hkm (hetes kismama)
Szia!
Az Elevitre sok orvos rosszat mond és a kismamák közül is kevesen szeretik, de ki tudja hogy neked mi jön be. Én teherbe esés elött a Femibiont kezdtem el szedni de hányingerem volt tőle, amikor terhes lettem Gravidát vettem, azt olvastam róla hogy nem hízlal (nem leszel tőle pluszban éhes), nem lesz óriás a baba és általában nincs hányingerük a babásoknak tőle.
Nekem teljesen bejött, azóta is ezt szedem, soha nem voltam tőle rosszul.
Ja és a 90db-os nagyon jó árban van, ennyi meg úgy is kell.
30hkm
Én a Gravidara esküszöm,második gyerekemmel vagyok terhes és most is azt szedem nem voltam tole rosszul soha.
13+3hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!