Megtudtam, hogy kisfiut várok, és nem tudok mit kezdeni a dologgal!?
Én el sem tudnám képzelni az életem a fiam nélkül:)
Már a legtöbb esetben én választok játékot neki nem a férjem és természetesen együtt játszunk sokszor. Mosolyogtak már meg miközben autózunk és berregek hozzá,vagy amikor robottal játszunk és elképzelt jelenteket adok elő:D De az a mosoly,kacagás egyszerűen lenyűgöző,mindegy mi van a két kis lába között:)
Alig várom,hogy kicsit nagyobb legyen mehessünk motorozni,vagy más dolgokat csinálni.
Most 10hónapos.
Kislanyt szerettem volna mindig is, szuletett is egy kislanyom- pontosan olyan kislany amilyenrol mindig is almodoztam. Igy hat, a nagy sikerre valo tekintettel masodjara is kislanyt szerettem volna, de a kisteso ocsi lett vegul. Meg csak 6honapos, szoval jatekokban, mesekben meg nem igazan kezdtunk el "fiusodni", de az majd jon magatol. (vegul is a helokitty-s cuccoktol is agyverzest kaptam, most meg tok cukinak tartom)
De nem is ez a lenyeg! Szoval megszokni, h mostmar van egy kisfiam is, kb. 2mp volt, ahogy ramtettek megtelt a szivem vele; imadom. SZERELEM VAN!! Majd meglatod Te is! ;)
Sziasztok. Meg csak 10 hetes vagyok... de rettegek attol mi lesz, ha kisfiam lesz. Igazabol az erzestol... hogy feltudom e majd folgozni es fiusta tudok e majd hangolodni ... elobb utobb biztosan de megis van bennrm egy felsz es en is szegyellem picit magam. De miota az eszemet tudom mindig kislany gyermekrol almondtam...!
2 kozeli ismerosom hasonloan volt ezzel... mind kettonek fiu lett/lesz.
Egy masik baratnom fiut vart es ugy nez ki lanya lesz...!
Remelem nekuk ugy jon a csopp ahogy elkepzeltuk. De ha nem akkor semhsem hagyjuk a korhazban. :)
Megnyugtato volt a hosszaszolasokat olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!