Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtudtam, hogy kisfiut...

Megtudtam, hogy kisfiut várok, és nem tudok mit kezdeni a dologgal!?

Figyelt kérdés
TUdom, hogy az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, és hogy nem számit milyen mert ugyis a tiéd és szeretni fogod, de volt valaki hasonló helyzetben? Sose képzeltem még el hogy fiam lesz, ha gyerekről volt szó mindig kislányra gondoltam, a fiu meg sem fordult a fejembe! Tudom, hogy most elítéltek meg minden, viszont kiváncsi lennék volt e már valaki hasonló helyzetbe? Egyébként már örülök neki meg minden, csak szoktatnom kell magam a dologhoz.
2013. márc. 13. 18:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Én el sem tudnám képzelni az életem a fiam nélkül:)

Már a legtöbb esetben én választok játékot neki nem a férjem és természetesen együtt játszunk sokszor. Mosolyogtak már meg miközben autózunk és berregek hozzá,vagy amikor robottal játszunk és elképzelt jelenteket adok elő:D De az a mosoly,kacagás egyszerűen lenyűgöző,mindegy mi van a két kis lába között:)

Alig várom,hogy kicsit nagyobb legyen mehessünk motorozni,vagy más dolgokat csinálni.

Most 10hónapos.

2013. márc. 13. 21:53
 22/28 porcukormókus ***** válasza:

Kislanyt szerettem volna mindig is, szuletett is egy kislanyom- pontosan olyan kislany amilyenrol mindig is almodoztam. Igy hat, a nagy sikerre valo tekintettel masodjara is kislanyt szerettem volna, de a kisteso ocsi lett vegul. Meg csak 6honapos, szoval jatekokban, mesekben meg nem igazan kezdtunk el "fiusodni", de az majd jon magatol. (vegul is a helokitty-s cuccoktol is agyverzest kaptam, most meg tok cukinak tartom)

De nem is ez a lenyeg! Szoval megszokni, h mostmar van egy kisfiam is, kb. 2mp volt, ahogy ramtettek megtelt a szivem vele; imadom. SZERELEM VAN!! Majd meglatod Te is! ;)

2013. márc. 13. 22:59
 23/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Meg csak 10 hetes vagyok... de rettegek attol mi lesz, ha kisfiam lesz. Igazabol az erzestol... hogy feltudom e majd folgozni es fiusta tudok e majd hangolodni ... elobb utobb biztosan de megis van bennrm egy felsz es en is szegyellem picit magam. De miota az eszemet tudom mindig kislany gyermekrol almondtam...!

2 kozeli ismerosom hasonloan volt ezzel... mind kettonek fiu lett/lesz.

Egy masik baratnom fiut vart es ugy nez ki lanya lesz...!

Remelem nekuk ugy jon a csopp ahogy elkepzeltuk. De ha nem akkor semhsem hagyjuk a korhazban. :)

Megnyugtato volt a hosszaszolasokat olvasni.

2013. márc. 14. 00:28
 24/28 anonim ***** válasza:
Akinek lánya van és fia lesz fiu kicsit lányos lesz mert neki a növére játékai tetszenek majd . Az én lányom oda van a bátyusai játékaiért ,autokért,vonatokért,legoért,de neha-néha babakocsival is eljátszik.
2013. márc. 14. 07:40
 25/28 anonim ***** válasza:
Nekem van egy 4 éves kislányom és most fiú érkezik. Egyelőre még barátkozom a gondolattal, pedig már elég régóta tudom. Valahogy nem tudtam még megszokni, felfogni, megbarátkozni a dologgal, de arra gondolok, hogy az élet azt hozta nekem, hogy megtapasztaljam, milyen fiús (is) anyukának lenni és bízom benne, hogy az anyai ösztönök felül fognak kerekedni a hülye gondolataimon.
2013. márc. 16. 09:10
 26/28 A kérdező kommentje:
Azota megszûletett a kisfiam..es hat mit mondjak..egy csoda...egy pillanatra sem bànom màr h nem làny lett...sötttt!!koszonom mindenkinek a valaszokat!!
2013. aug. 18. 23:47
 27/28 anonim ***** válasza:
Nagyon jó egészséget nektek!Rengeteg örömöt és anyatejet!!!
2013. aug. 19. 08:14
 28/28 anonim ***** válasza:
gratula a fiuhoz
2013. aug. 19. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!