Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtudtam, hogy kisfiut...

Megtudtam, hogy kisfiut várok, és nem tudok mit kezdeni a dologgal!?

Figyelt kérdés
TUdom, hogy az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, és hogy nem számit milyen mert ugyis a tiéd és szeretni fogod, de volt valaki hasonló helyzetben? Sose képzeltem még el hogy fiam lesz, ha gyerekről volt szó mindig kislányra gondoltam, a fiu meg sem fordult a fejembe! Tudom, hogy most elítéltek meg minden, viszont kiváncsi lennék volt e már valaki hasonló helyzetbe? Egyébként már örülök neki meg minden, csak szoktatnom kell magam a dologhoz.
2013. márc. 13. 18:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

én is hasonlóan érzek :)

mindig úgy gondoltam, hogy nekem lányaim lesznek. meg se fordult a fejemben, hogy fiú(k).

de most,hogy várandós vagyok, úgy érzem, hogy mégis csak fiú lesz. még nem tudom, hogy kit hordok a szívem alatt.

nekem is hozzá kell majd szoknom a gondolathoz, ha esetleg tényleg fiú lesz.

14 hkm

2013. márc. 13. 18:28
 12/28 anonim ***** válasza:

Kedves 10 válaszoló. Ezt te hogyan tudod kezelni?

Nem is a saját szüleimtől félek annyira, hanem a párom szüleitől. Valahogy nem tehetek róla van egy rossz érzésem ezzel kapcsolatban.

De őszintén ismeretlent furdalásom van ez miatt, hogy ezt érzem. Őszintén erről csak az Édesapámmal tudok őszintén beszélni, a párommal csak azért nem, mert őt meg nem akarom megbántani, hogy én ezt érzem a családja felől.

Nem mondom rossznak a kapcsolatunkat velük persze vannak ütközőpontok de hol nincs de egyszerűen van bennem egy fura érzés.

2013. márc. 13. 18:38
 13/28 anonim ***** válasza:

Elsőnél párom nagyon fiút szeretett volna, mindig mikor az UH-ról hazamentünk mondta, hogy hiába mondják, hogy lány úgyse biztos 100%-ig. Lány lett, féltem hogy fog hozzáállni, végül imádják egymást.

Most 18 hetes vagyok, jövő héten elvileg kiderül a neme, én most fiút szeretnék és őszintén félek az érzéstől ha azt mondják, hogy lány. Jobban örülnék egy fiúnak most, idő kell majd ha azt mondják, hogy lány. Biztosan nagyon fogom szeretni, már most nagyon szeretem.

Ne aggódj, kis idő és ráhangolódsz, utána imádni fogod :)

2013. márc. 13. 18:41
 14/28 anonim ***** válasza:

én 36 évesen estem életemben először teherbe, úgyhogy nálam érvényesült a jó öreg klisé: nem érdekel, h fiú-e vagy lány csak egészséges legyen. de látom a környezetemen, h mi mindent társítanak a dologhoz az emberek, hogy mennyi szempont van, ami alapján fiút vagy éppen lányt várnak. párom anyukéja azt mondta, ő el se tudta képzelni, h ne fiú legyen, attól a perctől "fiúnak érezte", h bejelentettük. anyum nem szólt semmit, de látom rajta, h nagyon örül, h a lány mellé lesz egy fiú unokája is, a férjem lányos apuka akart lenni egészen addig a pillanatig, amíg ki nem derült, h kisfiunk lesz, mert azóta ő a legbüszkébb a fiára, a fiútesóm pedig, akinek egy szem lánya van, szemmel láthatóan nehezen emészti, h nekem kapásból fiam született (már amennyire ezt kapásbólnak lehet nevezni), torkán akadt az információ.

így azt gondolom, h ez azért vmennyire normális és nem is baj, ha mindenkinek van elképzelése, a lényeg, h amikor (esetleg) kiderül az ellentettje, akkor jól vegyék az akadályt és megszeressék a gondolatot, meg a babát. de nagy átlagban, egy-két szomorú kivételtől eltekintve végül úgyis (szinte) mindenki beleszeret a gyerekbe legyen fiú vagy lány. szerintem te is bele fogsz :)

2013. márc. 13. 18:44
 15/28 A kérdező kommentje:
Eléggé megnyugtattatok, hogy nem csak én vagyok ilyen. És szégyen vagy sem egy picit énis elpityeredtem,de most már másképpen látom, az a baj hogy egy kisfiura sem tudtam eddig azt mondani, hogy húúú bárcsak az enyém lenne, kislányból meg persze igen. Talán ez valami berögzültség nálam! Mindenkinek ment a zöld, köszi hogy ennyien válaszoltatok!És örülök, hogy végülis mindenki elégedett!:-)
2013. márc. 13. 18:53
 16/28 anonim ***** válasza:
Egyik előző válaszoló vagyok én ezt úgy mondom mindig magamnak hogy ez csak eleinte ennyire lényeges (nek tűnő) hogy fiú e vagy lány amikor ott mozog az ember hasában és amikor megszületik kezébe adják, ellátja eteti szoptatja pelenkázza ringatja akkor minden baba csak egy baba, nemtől független, és annyira beleszeret az ember hogy teljesen lényegtelenné válik a neme.:)
2013. márc. 13. 19:04
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Mintha csak magamat hallanám :) 18 hetes vagyok, 12 hetesen megtudtam hogy kisfiú, erre elmentem 15 hetesen magánrendelésre, hátha mást mond de csak megerősítette a kisfiút... nagyon elvoltam keseredve hogy mit fogok én kezdeni egy kisfiúval mikor mindig is lányt akartam. de már beletörődtem és nem is bánom hisz már főleg most hogy érzem őt mocorogni már most a szívemhez nőtt és alig várom hogy a karjaimban tarthassam mert ő az enyém és belőlem van, mindegy hogy milyen nemű :) Boldog babavárást :)
2013. márc. 13. 19:27
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek, és nem ítéllek el! Nyugodj meg, mire megszületik, teljesen természetes lesz, és egyből beleszeretsz! :-)
2013. márc. 13. 19:31
 19/28 A kérdező kommentje:
:-) Köszönöm szépen! Remélem tényleg igy lesz! De anyukám is nyugtatgatott, hogy ugyis élni halni fogok érte. Meg örülök, hogy nem csak én vagyok igy ezzel! Egy kicsit ez miatt "rossz" kismamának gondoltam magam. Remélem ebből a babóca nem érzett meg semmit, egy pillanatra sem...
2013. márc. 13. 20:22
 20/28 anonim ***** válasza:

Velem úgy volt, hogy mikor megtudtam, hogy baba lesz, az első megérzésem az volt, hogy kisfiú lesz. Nem tudom, miért. Aztán a 12. héten az UH-n mondták, hogy kislánynak néz ki. Nekem itt teljesen átkapcsolt az agyam, és el se tudom képzelni már, hogy hogyan hihettem, hogy fiam lesz. És most kiderült 100%-ra, hogy kislány, én elsírtam magam örömömben. Pedig először szentül hittem, hogy fiam lesz, és fiúruhákat nézegettem. Egyébként tényleg az a fontos, hogy egészséges legyen. A kistesó még lehet lányka, szóval nem reménytelen, hogy copfot fonj. :) Egyébként egy ismerős elbőgte magát csalódottságában, mikor megtudta, hogy fia lesz. Vigasztalhatatlan volt hetekig, majd megszületett a fia és imádja. Ez nem baj szerintem, és semmiképpen sem elítélendő. Te vállalod, hogy mást terveztél, és más lett. Ettől nem vagy rossz ember, és ahogy megszokod a gondolatot, kivirulsz majd ismét. :) Fel a fejjel! Jó egészséget! :)

17 hkm

2013. márc. 13. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!