Ti hogy vagytok ezzel a babona dologgal? Nem veszek a babának semmit sem amíg meg nem születik?
18 hetesen megtudtam lány lesz, na onnéttól kezdve vásároltam!
Anyu mesélte, hogy mikor engem várt, nem vett semmit, miután megszült, Apu és Mama mentek el ruhákat, ezt azt venni, ami kellett, míg Anyu a kórházban volt velem, míg haza nem engedték, illetve amit kaptak, az volt!
Kiságyat babakocsit, sok mindent kaptak.
Mondta Anyu nem volt annyi ruhája egy baabának mint most, 3-4 garnitúra, minden este kimosta az aznapi ruhát!
Látod, így is el lehet lenni!!!
Persze. Aztán 3 napos babával megyek el mindent kiválasztani? Aztán ha kitalálom, hogy mégsem tetszik, amit kiválasztottam?
Marhaság. Majdnem mindene megvolt, mire haza értünk.
A babona butaság. Az más kérdés hogy ha tragédia történik, akkor nagyon nehéz, de az akkor is nehéz ha nem vettél meg semmit.
Szerintem nagyon ritka az hogy valaki nem vesz meg semmit a baba születése előtt. És szerencsére a tragédiák is ritkák. Tehát nincs összefüggés, tehát butaság a babona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!