Babona. , venni vagy nem venni előre? Ki mit gondol?
Előző kérdésnél is leirtam.
30.hétig semmit nem vettem,nem fogadtam el semmit.Többször bevéreztem,ha elment volna a picur,akkor először abba halok bele,utána meg abba hogya már megvett holmikat el kell tüntetni.
Ez teljesen egyéni.
Ahogy az első is írta, rossz tapasztalattal a háta mögött jóval óvatosabb az ember lánya.
Nálunk volt újszülötthalál a családban, így én is kivártam a 28. hetet (amikortól már nagyon jó eséllyel marad életben az újszülött).
Gondolj bele, babaszoba összerakva, kisruhák mosva-vasalva, csecsemő meg sehol :(
Szerintem ez annyira sok dologtól függ.
Nekünk már akkor meg volt szinte mindenünk, amikor még terhes sem voltam. A nővérem a fiai után mindent odaadott, azt mondta ő nem tudja még tárolni évekig, így nálunk álltak a holmik.
Ruhák, kád, babakocsi, tényleg minden.
És az egyik szomszédja is kiárulta a babaruhákat, potom áron, tőle is vettem, pedig még csak az 5 éves tervünkben szerepelt a gyerek..
De milyen jól tettük, most csak elő kell venni a megfelelő dobozt, és semmire sem kell költenünk.
Fel van címkézve méret szerint minden.
Szia !
Én 4 . hetes voltam mikor megtudtam a dolgot ! És onnantól fogva ha mit tudom én elmentem az egyik ruha boltba körül nézni , és megláttam egy cuki bodyt , vagy kisnadrágot , napozót , overált valamit megvettem, és ez már 1-2 hónapos terhesen is megvettem. A babakocsit 12 hetesen vettük meg , nekünk már 24 hetesen már a babaszoba is készen volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!