Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babona. , venni vagy nem...

Babona. , venni vagy nem venni előre? Ki mit gondol?

Figyelt kérdés
Miért van az,hogy a legtöbb kismama meg nem kismama teljesen lenézik azokat akik esetleg a 20 hét előtt is vásárolgat már? Biztos,hogy nem attól lesz baja a babócának,hogy a szekrényben már várja pár új holmi? A nagyobb gyerekeknek is megveszünk előre sok mindent ,mert majd belenő,de olyan jó árban van,hogy nem hagyjuk ott,nadrág,cipő,iskolatáska stb.. és akkor sem gondol senki arra,hogy ki tudja mi lesz még addig? Akkor ebben az esetben miért kell elítélni az embert?
2012. szept. 20. 14:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Amikor megtudtuk, hogy kismama vagyok, egyből vettem egy bodyt és egy kis zoknit! Amit megláttam és megtetszett megvettem, mondjuk és unisex dolgokat néztem (rugi, body), mert ha majd lesz kis tesó akkor neki is jó legyen esetleg. Nem is volt semmi baj, meg nem is vagyok babonás!

A kistesónál nem vettem semmit, mondom majd ha megyünk uh-ra és minden rendben, sajnos ő elment. No így legyen okos az ember, a lányomál vettem, semmi baj nem lett, a 2. babánál nem, és nem maradt velünk, szóval igen ez nem babona kérdése, ha akarsz vegyél meg mindent a 20. hétig, nem attól lesz baja a babának, mert a baj sajnos bármikor bekövetkezhet, de erre nem is kell gondolni!

2012. szept. 20. 17:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Én a 20. hét előtt az elsőnek csak egy cumit vettem,úgy a 10. hét környékén, a többi gyereknél pedig már minden megvolt,a nagyról megmaradtak a dolgok. Dobtam volna ki- azok szerint akik Téged lenéznek ??

Ez amúgy egy olyan babona. Ahogy az is,hogy ne menj pocakosan keresztelőre,mert halva születik a csöppség,meg ha a pocakodat megégeted,akkor amilye ott van a babának,ott lesz egy anyajegy- legalább is azt hiszem ez utóbbi így van...

Én jót mosolygok ezeken a babonákon!

Aki azért "lenéz",mert megveszel pár dolgot előre,az csak irigy!! Csináld úgy,ahogy jónak látod!! Ha Te így spórolsz,akkor spórolj így!! :-)

Szép babavárást,egészséges kisbabát!! :-)

Üdv: 3 lányos,20hkm

2012. szept. 20. 17:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha veszel ruhákat nem attól fog elmenni a baba de ha így alakul akkor valószínűleg nem túl jó érzés rá nézni azokra a ruhacskakra! Én 13 hetes vagyok és sose érdekelt a babona ahogy megtudtuk h jön a Baby rögtön be mentünk a baba részlege és örömmel vettünk egy két cukisagot:) én legszívesebben mar mindent meg vennék :) jó babavarast!!!
2012. szept. 20. 19:21
 14/16 anonim ***** válasza:
4. vagyok. body+rugik télen+nyáron is kellenek.
2012. szept. 20. 19:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Mindkettő gyermekemnél vásárolgattam kb a 10.héttől,ami éppen megtetszett.28hetes kora körül megvolt a babaszoba,babakocsi.

A másodiknál mindvégig ott volt minden,pár dolgot neki is vettem.

Én szerettem volna,ha legalább a 30.hétre megvan minden,mert féltem a végén nem bírom a pakolást,vásárolgatást.Engem megnyugtatott,h megvolt minden és próbáltam szándékosan soha nem a rosszra gondolni.

Most a harmadikat várom és bár még nem csábultam el,neki is fogok venni 1-2apróságot!

17hkm

2012. szept. 20. 19:58
 16/16 anonim ***** válasza:
első vagyok. nem értem mért lettem lepontozva. én nem ítéllek el, elmondtam miért nem vásárol az ember előre. aki ezért lepontozza a másikat az valószínűleg nem élt még át ilyesmit. nem is kívánom senkinek.
2012. szept. 21. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!