Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem vagyok babonás. De mennyir...

Nem vagyok babonás. De mennyire hihetek bennük?

Figyelt kérdés

Sziasztok Kismamik, Anyucik!

Arra lennék kíváncsi, hogy a BABA NEMÉVEL kapcsolatos babonákban mennyire lehet hinni? Elvileg ősanyáink megmondták a has formájából, a járásból, a kismama viselkedéséből még a nemi élethez való hozzáállásból is, hogy milyen nemű lesz a pici! Ti tudok nekem valami ehhez hasonló babonát mondani, amiben esetleg hisztek vagy be is vált? Lehet hülyén hangzik ez az egész kérdés, de annyi mindent hallottam már, hogy már kezd érdekelni! :)

Köszönöm a válaszokat! 20 hkm! :)

2012. jún. 22. 20:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
11%
Van,akinél bejön van akinél nem,nagyon nem.Szóval,erre ne alapozz:))Csak annyit mondj,melyik hónapban fogant a babád,és hány éves voltál akkor,ez alapján tudok valamit mondani.
2012. jún. 22. 20:09
 2/19 anonim ***** válasza:
57%

Én se vagyok babonás,de nem is jött be semmi,amit az öregek jósoltak.Csúcsos volt a pocim,arra azt mondják,fiú,de lány lett.Olyat is mondtak,hogy abból is látszik,hogy fiú,hogy hogyan állok fel.Támaszkodva,vagy nem.Ha támaszkodva,akkor fiú.De mint írtam,lány lett :D

De itt egy oldal,ahol sokféle hiedelmet felsorolnak.

[link]

2012. jún. 22. 20:12
 3/19 anonim ***** válasza:
55%

Én nem tudom, nekem mindenfélét jósoltak... De nem kérdeztük meg a nemüket. Kíváncsi vagyok, kinek lesz igaza. Igaz nálam 3 variáció is van:).

32 hetes ikres km

2012. jún. 22. 20:13
 4/19 anonim ***** válasza:
66%
Ja, a kínai fogamzásnaptár és a holdállás sem jött be :D második voltam.
2012. jún. 22. 20:13
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
Ez a "melyik hónapban fogant és hány éves vagy" nálam megbukott, mert fiút ír, közben meg lányom lesz!Ilyen babonákra nem lehet adni, hülyeség!
2012. jún. 22. 20:15
 6/19 anonim ***** válasza:
83%

Nekem az apja megmondta, hogy lány lesz, neki hittem. Aztán volt, aki azt mondta, ez csak fiú lehet, volt, aki csak lányra esküdött. Az UH-n elbújt, én lánynak éreztem, apja is.

Szülés előtt két cigányasszony is megállított, hogy fiam lesz.

Mindig eszembe jut, mikor ránézek a kislányomra :D

(most igyekszünk összehozni a tesót, akit fiúnak várnánk)

2012. jún. 22. 20:19
 7/19 A kérdező kommentje:

Hát nemtudom.. Amúgy én is megcsináltam azt a kínai bigyuszt nekem lány jött ki...

Volt egy olyan dolog amit anyósom mondott és kiakasztott.. :DD

Hallottátok már azt, hogy amiért nem kívánom a párommal a hálószobás témát tuti fiú lesz a baba, mert elvileg férfi hormonok vannak bennem és ezért nem kívánom? :D Na ez nekem betelítette a poharat! Meg, hogy aki hányik tuti fia lesz. A másik oldal pedig ó igen neked kislányos hasad van stb.

Még nem tudom a baba nemét, de 10-én úgyis kiderül! :D

2012. jún. 22. 20:20
 8/19 anonim ***** válasza:
83%

Van egy babona, ezt én se ismertem. Anyósom, mikor már tudták, h unokájuk lesz, leejtett egy kulcsot "véletlenül". Én reflexből nyúltam érte , mire ő, mikor visszaadtam: "fiú lesz"....Most nem tudom vagy bal vagy jobb kézzel vettem fel, de az azt jelenti h fiú lesz:) Mondjuk fiú is lett:)

De ez csak babona.

2012. jún. 22. 20:20
 9/19 anonim ***** válasza:
83%
Végig hánytam a terhességem első 14 hetét a lányommal,a fiam még pociban,vele semmit nem hánytam.Ennyit erről:D
2012. jún. 22. 20:23
 10/19 anonim ***** válasza:
54%
Azt is mondják, hogy a fiú, az anyja hasában sem csúfítja el az anyját. /Gyakrabban lesznek májfoltosak a lányt váró kismamák./
2012. jún. 22. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!