Nem vagyok babonás. De mennyire hihetek bennük?
Sziasztok Kismamik, Anyucik!
Arra lennék kíváncsi, hogy a BABA NEMÉVEL kapcsolatos babonákban mennyire lehet hinni? Elvileg ősanyáink megmondták a has formájából, a járásból, a kismama viselkedéséből még a nemi élethez való hozzáállásból is, hogy milyen nemű lesz a pici! Ti tudok nekem valami ehhez hasonló babonát mondani, amiben esetleg hisztek vagy be is vált? Lehet hülyén hangzik ez az egész kérdés, de annyi mindent hallottam már, hogy már kezd érdekelni! :)
Köszönöm a válaszokat! 20 hkm! :)
Én se vagyok babonás,de nem is jött be semmi,amit az öregek jósoltak.Csúcsos volt a pocim,arra azt mondják,fiú,de lány lett.Olyat is mondtak,hogy abból is látszik,hogy fiú,hogy hogyan állok fel.Támaszkodva,vagy nem.Ha támaszkodva,akkor fiú.De mint írtam,lány lett :D
De itt egy oldal,ahol sokféle hiedelmet felsorolnak.
Én nem tudom, nekem mindenfélét jósoltak... De nem kérdeztük meg a nemüket. Kíváncsi vagyok, kinek lesz igaza. Igaz nálam 3 variáció is van:).
32 hetes ikres km
Nekem az apja megmondta, hogy lány lesz, neki hittem. Aztán volt, aki azt mondta, ez csak fiú lehet, volt, aki csak lányra esküdött. Az UH-n elbújt, én lánynak éreztem, apja is.
Szülés előtt két cigányasszony is megállított, hogy fiam lesz.
Mindig eszembe jut, mikor ránézek a kislányomra :D
(most igyekszünk összehozni a tesót, akit fiúnak várnánk)
Hát nemtudom.. Amúgy én is megcsináltam azt a kínai bigyuszt nekem lány jött ki...
Volt egy olyan dolog amit anyósom mondott és kiakasztott.. :DD
Hallottátok már azt, hogy amiért nem kívánom a párommal a hálószobás témát tuti fiú lesz a baba, mert elvileg férfi hormonok vannak bennem és ezért nem kívánom? :D Na ez nekem betelítette a poharat! Meg, hogy aki hányik tuti fia lesz. A másik oldal pedig ó igen neked kislányos hasad van stb.
Még nem tudom a baba nemét, de 10-én úgyis kiderül! :D
Van egy babona, ezt én se ismertem. Anyósom, mikor már tudták, h unokájuk lesz, leejtett egy kulcsot "véletlenül". Én reflexből nyúltam érte , mire ő, mikor visszaadtam: "fiú lesz"....Most nem tudom vagy bal vagy jobb kézzel vettem fel, de az azt jelenti h fiú lesz:) Mondjuk fiú is lett:)
De ez csak babona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!