Mennyire hihetek az orvosnak a nemét illetően? 19 hetes vagyok
Tegnap voltam a genetika ultrahangon.
Nagyon sokáig nézte, 3D-n is.
Egyértelműen azt mondta hogy kislány.
Csak picit félek hogy esetleg tévedett.
Nektek mennyire jött be amit ennyi idősen mondtak?
Fiút szoktak kislánynak mondani?
Hú te nagyon kisfiut akarsz.
Igen szoktak, de szerintem 20-ik hét körül már egy ilyen szakember olyan 90%-ra mondja. 10% mindig ott van hogy a szülésnél más lesz.
Miért akarna nagyon fiút? Engem is az érdekelt, a 19 hetes után, hogy milyen gyakran nézik a lányokat fiúnak, mert ugye az kevésbé egyértelmű. Nekünk is egyértelmű lányt mondtak, mi is úgy láttuk, azóta is úgy néz ki. :)
22 hkm
Ennyi idősen, főleg, ha 3D-ben is nézték, eléggé biztosra meg tudják mondani. Egyébként az ismerősök tapasztalatai alapján sűrűbben nézik fiúnak a lányokat, mint fordítva, mert a köldökzsinór olyan helyekre lóghat be, ami miatt az orvos kisfiút tippel. :)
Én is kislányt várok, én például az uh-n (a simán is) egyértelműen láttam a kisajkakat, amiket a szonográfus mutogatott nagy beleéléssel. :) Olyanok voltak, mint két, világító, éles, fehér vonal.
36 hkm
Épp ellenkezőleg, kislányt szerettünk volna.
Van már egy 2 és fél éves kisfiunk.
Nála is a 20. héten mondta meg a doki hogy fiú, és az is lett.
Nagyon boldogok vagyunk, főleg apa :-)
Mi így is terveztük.
Majd azért elmegyünk jövő hónapban 4D-re is.
Én úgy hallottam hogy a lányt szokták fiúnak nézni, de fiút nem néznek általában kislánynak.
Remélem tényleg csajszi lesz :-)
Tévedhetnek simán.
Ikerterbabákat vártam, a 15-16. héten voltunk 3-4D UH-n, ott azt mondták hogy két lány.
A 18. héten elvesztettem őket, a szülésnél kiderült, hogy két fiúcskám "született". De ugyanúgy imádom őket, hidd el
teljesen mindegy, annak örülj, hogy van/vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!