Mennyire hihetek a 12 hetes ultrahangban a nemével kapcsolatban?
Ismerősömnek kisfiút mondtak, és az is lett, unokatesómnak kislányt mondott dokija, és az is lett.De szerintem a 12 hetes Uh még nagyon megbízhatatlan ebből a szempontból, és inkább ne éld bele magad a dologba.Mondjuk az is igaz, hogy a kisfiúkból már nehezebben lesz kislány:)))
Amúgy mit szeretnétek, első baba?
itt még előfordul hogy tévednek! néha a lábaközé megy a köldökzsinor és az is bekavar! erre ilyenkor még ne adjál!
nekem szerencsém volt a fiammal: mert ő premier plánba mutatta magát a 12 hetesen és a kontroll 12 hetesen is ! szóval nekem egyértelmű volt és a dokiknak is!
a lányommal most várni kellett a 19. hétig!
és 4D-s en mondták meg végül - mert nem mutatta magát csak ott!
16hetes korukra alakul ki a babák nemi szerve- addig egyforma nekik- én nem is értem hogy tudnak ilyekor a dokik 12hetesen már nemre tippelni.
Nekem pl a Dr. Hajdú Krisztina genetikus dokinő nem mert tippelni 14hetesen, mert azt mondta, hogy ebből még bármi lehet!
Szóval szeritem még ne éld bele magad száz százalékra!
Boldog babavárást kivánok!
Én kierőszakoltam Hajdu doktornőtől egy tippet a 12.hetin, azt mondta,talán lány, de ez nagyon nem bizti,mert ilyenkor még tényleg nagyon egyformák a nemiszervek!
24 hetes vagyok és már 100%-ra látszik,hogy kisfiunk lesz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!