Mennyire hihetek a 12 hetes ultrahangban a nemével
kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ma voltunk ultrahangon, és az orvos lemérte a kisbabámat. Nem volt túl nyugodt baba, de mondta az orvos, hogy mintha kisfiúnak akarná magát mutatni, de még nem mondja, hogy az is lesz. Sajnos csak 2d-s vizsgálat volt, a gépe nem olyan komoly. Szerintetek mennyire adjak erre a vizsgálatra? Volt már olyan hogy valakinek első ilyen vizsgálaton hasonlót mondtak és mégis kislány lett?
Nekem 12 hetesen megmondták, hogy lány és az lett. A másikat 15 hetesen mondták, hogy fiú és már biztos azóta bár még nem született meg de minden alkalommal mutogatja magát így már többen is mondták.
2011. szept. 5. 17:53
12/22 anonim válasza:
Nekem a 12. hetes Down-kór szűrésen (4D) azt mondták kislány.A 18 hetes II.genetikán is (2D) azt mondták,és a 22. hét körül derült ki hogy kisfiú,ezt megerősítette egy 3/4 órás babamozi is:)Szerintem ha kisfiúnak látják nagyobb az esély rá hogy az is,mintha kislányt mondanak.
2011. szept. 5. 22:21
13/22 anonim válasza:
Nekem hüvelyivel nézték, 2/3/4D-n a 12. UH-n és azt mondták kisfiú, de nem veszem így sem biztosra!Inkább várunk még...úgysem tudsz mit tenni ha ilyen, ha olyan ő már csak az marad!
2011. szept. 6. 10:47
14/22 anonim válasza:
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-01 20:39
Ha okosat nem tudsz baromságot ne írj. 12 hetesen már kialakulnak a nemi szervek, teljesen elkülöníthetőek, és egyértelműek. Az más dolog, hogy ezt az ultrahangon nem lehet bizonyossággal látni, mert úgy fekszik, oda lóg valami stb.
2011. szept. 6. 11:46
15/22 anonim válasza:
Nekem 12 hetesen sima UH-val (nem 4D) mondta az orvos, hogy fiú. Vissza is kérdeztem, hogy mennyire biztos benne, és kicsit sértődötten mondta a doki - mintha kétségbe vontam volna szakmai képességeit -, hogy nem egy ilyet látott már, és 100%, hogy fiú!
Az is maradt! Azóta már 19 hónapos rosszcsont!
2011. szept. 6. 12:23
16/22 anonim válasza:
Kisfiamnal 10 hetes 4D-n már lehetett látni a kukit!!Most még csak 8 hetes vagyok,de alig várom,hogy vajon ezúttal is látjuk-e majd :)
2011. szept. 6. 13:10
17/22 anonim válasza:
Itt valaki azt írta, hogy kisfiúból nehezen lesz kislány! Megcáfolom! Barátnőmnek végig kisfiút mondta, és kislány lett! Egyébként szerintem 12 hetesen még egyáltalán nem lehet látni! Nekem végig bizonytalanul mondták a kislányt! Végülis kislány lett, de soha nem merték 100%-ra mondani, még 4D-n sem! 12 hetesen nekem azt mondták, amikor megkérdeztem, hogy lehet-e már látni a nemét, azt mondták, hogy még nem!
2011. szept. 6. 18:44
18/22 anonim válasza:
Tegnap 17.56.-os vagyok.
12 hetesen egy jó szonográfus meg tudja mondani a nemét ha a baba is úgy gondolja. Egyértelműen látszik és ki van alakulva! Ezt egy ismerős szonográfus mondta aki 25éve ezt csinálja. Ő mondta nekem is, hogy kislány pedig még be sem töltöttem a 12 hetet. És nem azt mondta, talán meg mintha hanem azt, hogy kislány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!