Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogy vagytok ezzel a...

Ti hogy vagytok ezzel a babona dologgal? Nem veszek a babának semmit sem amíg meg nem születik?

Figyelt kérdés
Se kis ágy, se kis ruhák? csak amit kaptok a rokonoktól, ismerősötöktől? ti mit gondoltok erről a dologról? tényleg vész jósló lehet?

2012. nov. 29. 10:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tragédiák nem azért történnek, mert előre megveszik a baba dolgait. Sajnos ilyen előfordulhat bárkivel, akár még a 40. héten is. Szörnyű dolog, én nem is tudom, hogy fel tudnám-e dolgozni.

Az első babámmal egyébként akkor kezdtünk el vásárolni, amikor megtudtuk, hogy kislány (24. héten). Előtte is vettünk pár apróságot, de nem számottevően. Anyós meg folyton rágta a fülünket, hogy nem szabad vásárolni. Ő is elvesztett 2 babát pár napos korukban.

Most meg annyit vártam csak, hogy betöltsem a 12. hetet és alacsonyabb legyen a vetélés kockázata, vettem is gyorsan egy mózest. Majd még rugikat akarok venni, mert csak a szülőszobán fog kiderülni a neme, és leginkább csak rózsaszín cuccok vannak itthon :)

2012. nov. 29. 13:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem vagyok babonás,de mi úgy voltunk vele,hogy megvártuk a betöltött 24 hetet,hisz ha már utánna születik és koraszülött lesz akkor is jó esélyei vannak.

Így mikor ezt elértük utánna kezdtünk el vásárolni mindent. Kiságyat,ruhákat,babakocsit stb. Mára mindent meg is vettünk. :)

33+4 hkm

2012. nov. 29. 14:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is babonás vagyok, de a 24 héten mégis megvettük neki a kiságyat, babakocsit. Már néhány csajos ruhácskát is vettem a vaterán (kislány lesz:-).
2012. nov. 29. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!