Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megtudtam, hogy kisfiut...

Megtudtam, hogy kisfiut várok, és nem tudok mit kezdeni a dologgal!?

Figyelt kérdés
TUdom, hogy az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, és hogy nem számit milyen mert ugyis a tiéd és szeretni fogod, de volt valaki hasonló helyzetben? Sose képzeltem még el hogy fiam lesz, ha gyerekről volt szó mindig kislányra gondoltam, a fiu meg sem fordult a fejembe! Tudom, hogy most elítéltek meg minden, viszont kiváncsi lennék volt e már valaki hasonló helyzetbe? Egyébként már örülök neki meg minden, csak szoktatnom kell magam a dologhoz.
2013. márc. 13. 18:04
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

2 ismerősöm is hasonló helyzetben volt. Az egyiknek már megszületett,és rettenetesen boldog, a másik következő hónapban szül. Őket is sokkolta, hogy nem kislányt hordanak a szívük alatt, de már azóta mindketten megszerették őket. Mert lehet egy kisbabát nem szeretni????!!!!

Nekem is azt mondták egészen a 25 hétig,hogy kislányom lesz, aztán a 4 D-s uh-on derült ki, hogy fiú. Nekem nem volt csalódás, mert nekem mindegy volt,hogy fiú vagy lány, csak szép, egészséges baba legyen. Azóta 4,5 hónapos a cseppem, és már nem is tudom elképzelni magam lányos anyukaként.

Boldog babavárást, és könnyű szülést!

2013. márc. 13. 18:08
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Van már egy lányom most vagyok 18 hetes terhes. Még nemtudjuk, hogy ő mi lesz talán a következő vizsgálaton kiderül. De már mostfrászt kapok attól, hogy mindenki azt mondja, hogy fiú és milyen jó lenne ha fiú lenne. Én meg most lehet le leszek pontozva és még az beszél belőlem, mert nem tudom a nemét és ez miatt igyekszem, nem bele élni magam ebbe, de még nem tudom elképzelni magam fiús anyukaként. Egyszerűen van egy pici rossz érzésem ez miatt. De nem is biztos, hogy ez miatt talán a lányomat féltem,hogy őt +kevésbé fogják szeretni" a családban és a fiú lesz a minden. Tudom hülyeség de én most ezt érzem.

Úgyhogy teljesen együtt érzek veled amit érzel.

Tudom hülyeség csak mégis.

2013. márc. 13. 18:13
 3/28 anonim ***** válasza:
79%
Nekem az első gyermekem Lány és a másodikra is azt vártam. A terhességi tüneteim ugyanazok voltak, így biztos voltam benne, hogy lány. Mikor a doki közölte a 19. héten, hogy 100% fiú, na akkor úgy meglepődtem, hogy szégyen, nem szégyen, elsírtam magam. Kellett néhány nap, hogy el tudjam fogadni, de tulajdonképpen egészen a szülésig nem tudtam elképzelni, hogy hogyan is fogom szeretni a Fiamat. Aztán megszületett és onnantól nem volt kérdés, hogy imádom. Nagyon nagyon nagyon nagyon!!! Szégyellem is magam, hogy ilyeneket gondoltam. Annyira cuki és pont annyira szerethető, mint a Lányom, csak utóbbi már kijárt út volt, a Fiam meg az ismeretlen, amíg meg nem született! :o))))
2013. márc. 13. 18:14
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nem itélek el mert én másodikra kislányt szeretem volna de kisfiu lett az is de olyan aranyos kedves kisfiam lett hogy nem bántam meg .harmadikra kislányom lett.
2013. márc. 13. 18:16
 5/28 anonim ***** válasza:

Nekem jövőhónapban születik a 4.! fiam :-) és egyáltalán nem bánom.

Én mindig is fiút akartam, de nem gondoltam át :-) amikor az ikreket vártuk, akkor örültünk, mert fiúk, azonos neműek jobban el vannak... de amikor a tesójukat vártuk már jó lett volna egy kislány, hát fiú lett :-) és most is az lesz :-). Mindet nagyon szeretjük! Most el se tudnám képzelni, hogy lányok legyenek..... úgy imádom őket ahogy vannak :-) de azért nem

mondtunk le a kislányról sem :-)

Most furcsa, hogy fiad lesz és még egy darabig furcsa is lesz. De megveszed az első fiús ruhát, játékot... aztán amikor a karodban tartod már kislányt el sem tudnál képzelni. És kitudja még az is lehet, hogy pár év múlva lesz eg kishuga :-) Ne érezd magad rosszul, hogy mást szerettél volna. Ugyanolyan jó anyja leszel egy kifiúnak is, mint egy kislánynak lettél volna :-)

2013. márc. 13. 18:19
 6/28 anonim ***** válasza:
Én kisfiút szeretnék, és lehet kissé megijednék (vagy hogy mondjam), ha kiderülne, hogy kislány. Annyira fiúnak érzem, és annyira mindenki fiúnak érzi, és el sem tudom képzelni, hogy kislány. De azért próbálom szoktatni a kislány gondolatát is. :) Nehéz kérdés ez, ha az ember valamiben bízik, sőt biztos benne, aztán nem az lesz. De ugyanúgy fogom szeretni ha fiú, ha lány :) A férjem is csak fiút tud elképzelni. :) Ne aggódj, ez az érzés majd szépen elmúlik, ha megszületik akkor imádni fogod a kis tökigolyót :)
2013. márc. 13. 18:20
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet le leszek pontozva de nekem is sok idő kell mire megszokom a fiús gondolatot.Nekem az első gyermekem is fiú és a harmadik is hát én hetekig szoktam a gondolatot alig tudtam elfogadni...

Aztán mindkettő olyan anyás hogy nem is igaz 3x annyira mint a lányom, aki meg nagyon apás szóval nagyon örülök hogy fiúk lettek:)

8/28 anonim ***** válasza:
74%

Huhh, remélem, hasonlóan pozitív lesz nekem is, mint ahogy az utolsó válaszoló írta.

Nekem két lányom van. Most, harmadikra valahogy éreztem, hogy kisfiú, de amikor megtudtam, hogy tényleg, akkor nagyon hozzá kellett szoktatnom magam a gondolathoz, hogy kisfiúnk lesz. Még elvileg 4-5 hét, és itt lehet a kezemben. :)

Igazából szomorkásan pakolgattam össze a kis lányos ruhákat, amiket most kölcsönadtam- hogy azok milyen aranyos kisruhák, és hogy azokat már nem húzom rá a lányaimra (hacsak a negyedik nem lesz lány :)). Tök nehéz elképzelni, hogy hogyan is kell "szépen" öltöztetni egy kisfiút.

Mit kell csinálni majd a pelusban található más dologgal, hogyan kell helyesen ápolni, hogy egészségesen tartsam.

Milyen játékok valók fiúknak? Mi érdekli őket? Miről fogok vele beszélgetni? Milyen meséket szeret majd? A fiúk is tudnak ilyen aranyos, szeretnivalók lenni?

SZóval, nem vagy egyedül.

Én már nagyon várom, hogy "kipróbáljuk" ezt az új helyzetet. De persze kicsit félek is tőle.

Remélem, tényleg legalább úgy nyilatkozhatok pár hét múlva, mint az utolsó válaszoló. :)

9/28 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Utolsó válaszoló alatt a 3. válaszolót értettem - csak azóta rengeteg hozzászólás érkezett. :)

2013. márc. 13. 18:21
 10/28 anonim ***** válasza:
2 téged is megértelek mert a kislányom született anyukám mindene volt,a távolabbi rokonság a kislányom ért van oda ,pedig van 2 ngyobb fiam is ,egyedül anyukám van oda a fiukért még ,mondjuk anyukámnak
2013. márc. 13. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!