19 éves vagyok és babát várok. Mit JAVASOLTOK mit kellene tennem?
Szeretitek egymást?Akkor Boldogságot,Szép babavárós hónapokat kívánok!Puszi
1évet vártunk hogy a kistesó sikerüljön inszemnióval kellett a segítség,mert nem jutottak fel a spermiumok.Az első gyerek első hónap próbálkozásában sikerült.
Nem vagyok nagy használója az oldalnak, nem tudtam mit takar a kérdés kiemelése, így csak rákattintottam :)
Nem gondolom úgy, hogy felelőtlen lennék. Szedtem a fogamzásgátlót, annak ellenére, hogy 17 éves koromban több orvos is azt mondta, hogy nem lehetséges, hogy teherbe essek.
Köszönöm mindenki válaszát. Az elhatározásunk nem változott, várjuk a babát. Ugyan nincs saját házunk, de mindkét szülői félnek van több háza, így lesz hova mennünk, és mivel én is dolgoztam, illetve a párom is dolgozik, és van egy elég tisztességes keresete, úgy gondolom jól döntöttünk.
Sok boldogságot, meglátod bele fogsz rázódni, én is féltem tőle, de most szülés előtt megnyugodtam. Sok örömöt fog nektek okozni a csöppség :D
38hkm
A 28-as válaszoló vagyok. Mi a fenének kell az embert lepontozni?! Rendszeresen felemelem a szavam az a abortusz ellen sok kérdésnél, és nekem van igazam, mégis mindenki lepontoz. Én nagyon liberális elveket vallok minden téren, ez alól az abortusz-ügy az egyetlen kivétel. Ezt nem tudom elfogadni, és mentség sincs arra, ha valaki ilyen szörnyűséget elkövet. Ilyenkor egyaránt bűnös
-a terhes nő,
-az orvos,
-a pasija, aki rábeszéli,
-és a politikusok is, egyrészt mert miattuk legális, másrészt mert az ország gazdasági helyzete annyira mélyre van süllyedve, és annyira kevés a pénzkereseti lehetőség, hogy sok nő nem lás más kiutat, ha véletlenül teherbe esik.
Ennyit erről. Nagyon örülök viszont annak, hogy a kérdező nem ezt az utat választotta, hanem úgy döntött, megszüli a gyereket. Tisztelem azokat is, akik erre biztatták, ezt tanácsolták neki, miután kiderült, hogy babát vár. (És megvetem azokat, akik az abortuszt ajánlották neki, ha voltak ilyenek.)
Még valami:
ez most komoly, hogy volt olyan orvos, aki egy 17 ÉVES lánynak azt mondta, hogy nem fog teherbe esni, ha nem védekezik?! Az ilyen dokitól azonnal el kéne venni a diplomát és eltiltani a szakmától!! Basszus, egy 17 éves lány már nemileg teljesen érett! Ma már a 11-12 évesek többsége is az. Döbbenet tényleg, hogy vannak ilyen orvosok. Lehet, hogy azért mondták, mert abortusszal akartak pénzt keresni. Undorító, etikátlan, szemét dolog. Én feljelentést javaslok.
Kedves utolsó!
A betegségem szövődménye miatt mondták, hogy nem tudok teherbe esni majd, nem arra bíztattak, hogy ne védekezzek! Ezt félre értetted!
Egyébként köszönöm a válaszod!
Igen, az más :)
Félreérthetően fogalmaztál. :)
Még egyszer sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!