Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 éves vagyok és babát...

19 éves vagyok és babát várok. Mit JAVASOLTOK mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Szüleimmel élek, főiskolára járok és mellette dolgozom. A párom 3 éve állt munkában, jól keres, de nem érzem magam felkészülve, hiába nem lenne gond az anyagiakkal.
2013. márc. 13. 16:23
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
0%
Pénz, lakás, munkatapasztalat nélkül-re születő gyerek már megint. Nem tudok gratulálni a felelőtlenségetekhez!
2013. márc. 18. 17:29
 32/45 anonim ***** válasza:
végig olvastam a kérdést és válaszokat, örülök hogy igy alakult, sok boldogságot kivánok neked
2013. márc. 18. 17:35
 33/45 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ha mellette áll mindenki akkor miért ölné meg a picit?Ja és írta,hogy fogamzásgátló mellett esett teherbe...Ha minden babát elvetetnének,azért mert a szülőknek nincs saját lakása akkor évente 10 baba se születne,az jobb lenne ha egy nagy lakáshitellel a nyakába vállalna babát,amit mellesleg fizet 20 évig...mikor lenne ideális akkor gyereket vállalni?!Az én véleményem az,hogy nem véletlenül fogant meg ez a baba,fogadjátok szeretettel!
2013. márc. 18. 18:12
 34/45 anonim ***** válasza:

Szeretitek egymást?Akkor Boldogságot,Szép babavárós hónapokat kívánok!Puszi

1évet vártunk hogy a kistesó sikerüljön inszemnióval kellett a segítség,mert nem jutottak fel a spermiumok.Az első gyerek első hónap próbálkozásában sikerült.

2013. márc. 18. 19:43
 35/45 A kérdező kommentje:

Nem vagyok nagy használója az oldalnak, nem tudtam mit takar a kérdés kiemelése, így csak rákattintottam :)

Nem gondolom úgy, hogy felelőtlen lennék. Szedtem a fogamzásgátlót, annak ellenére, hogy 17 éves koromban több orvos is azt mondta, hogy nem lehetséges, hogy teherbe essek.

Köszönöm mindenki válaszát. Az elhatározásunk nem változott, várjuk a babát. Ugyan nincs saját házunk, de mindkét szülői félnek van több háza, így lesz hova mennünk, és mivel én is dolgoztam, illetve a párom is dolgozik, és van egy elég tisztességes keresete, úgy gondolom jól döntöttünk.

2013. márc. 18. 19:54
 36/45 anonim ***** válasza:
Örülök a jó hírnek.Sok Boldogságot!Szép várandós hónapokat!Puszi
2013. márc. 19. 07:44
 37/45 anonim ***** válasza:

Sok boldogságot, meglátod bele fogsz rázódni, én is féltem tőle, de most szülés előtt megnyugodtam. Sok örömöt fog nektek okozni a csöppség :D

38hkm

2013. márc. 19. 10:17
 38/45 anonim ***** válasza:

A 28-as válaszoló vagyok. Mi a fenének kell az embert lepontozni?! Rendszeresen felemelem a szavam az a abortusz ellen sok kérdésnél, és nekem van igazam, mégis mindenki lepontoz. Én nagyon liberális elveket vallok minden téren, ez alól az abortusz-ügy az egyetlen kivétel. Ezt nem tudom elfogadni, és mentség sincs arra, ha valaki ilyen szörnyűséget elkövet. Ilyenkor egyaránt bűnös

-a terhes nő,

-az orvos,

-a pasija, aki rábeszéli,

-és a politikusok is, egyrészt mert miattuk legális, másrészt mert az ország gazdasági helyzete annyira mélyre van süllyedve, és annyira kevés a pénzkereseti lehetőség, hogy sok nő nem lás más kiutat, ha véletlenül teherbe esik.

Ennyit erről. Nagyon örülök viszont annak, hogy a kérdező nem ezt az utat választotta, hanem úgy döntött, megszüli a gyereket. Tisztelem azokat is, akik erre biztatták, ezt tanácsolták neki, miután kiderült, hogy babát vár. (És megvetem azokat, akik az abortuszt ajánlották neki, ha voltak ilyenek.)

Még valami:

ez most komoly, hogy volt olyan orvos, aki egy 17 ÉVES lánynak azt mondta, hogy nem fog teherbe esni, ha nem védekezik?! Az ilyen dokitól azonnal el kéne venni a diplomát és eltiltani a szakmától!! Basszus, egy 17 éves lány már nemileg teljesen érett! Ma már a 11-12 évesek többsége is az. Döbbenet tényleg, hogy vannak ilyen orvosok. Lehet, hogy azért mondták, mert abortusszal akartak pénzt keresni. Undorító, etikátlan, szemét dolog. Én feljelentést javaslok.

2013. márc. 20. 11:45
 39/45 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

A betegségem szövődménye miatt mondták, hogy nem tudok teherbe esni majd, nem arra bíztattak, hogy ne védekezzek! Ezt félre értetted!

Egyébként köszönöm a válaszod!

2013. márc. 21. 17:12
 40/45 anonim ***** válasza:

Igen, az más :)

Félreérthetően fogalmaztál. :)

Még egyszer sok sikert kívánok!

2013. márc. 24. 12:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!