Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 éves vagyok és babát...

19 éves vagyok és babát várok. Mit JAVASOLTOK mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Szüleimmel élek, főiskolára járok és mellette dolgozom. A párom 3 éve állt munkában, jól keres, de nem érzem magam felkészülve, hiába nem lenne gond az anyagiakkal.
2013. márc. 13. 16:23
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Boldog babavárást,és belefogsz rázodni ,dolgokban fel a fejel,minden rendben lesz.
2013. márc. 14. 07:54
 22/45 anonim ***** válasza:

A 32 hetes kismama vagyok.

Csak hogy tudd,nem mindenkinek jobb a helyzete mint a tiéd. 23 éves vagyok,van egy férjem,aki 2 m.helyen dolgozik,hogy el tudjon minket tartani,én táppénzen vagyok.Egy 41 nm-es albérletben élünk,nincs saját lakásunk(majd 1-2 éven belül akarunk sajátot),nincs autónk.Még is a világ legboldogabb emberei vagyunk,hogy jön a kisfiúnk.Mint mondtam,nekünk is voltak bizonytalan pillanataink,amikor tudatosult bennünk az,hogy szülők leszünk,hogy egy egész életen át felelősséget kell vállalnunk a kisfiúnkért,de megemésztettük,feldolgoztuk,és tudjuk,hogy igen is készen állunk a szülői teendőkre.Nyilván más lenne a helyzet,ha a párod otthagyott volna,és egyedül kellene helytállnod,ha apa helyett apának is lenned kellene nem csak anyának.De ott van melletted a párod,aki támogat és aki vállalja a babátokat..a Jóisten azért adott az embernek párt,hogy egymásnak támaszai tudjanak lenni egy életen át jóban és rosszban,a könnyű és nehéz pillanatokban egyaránt.Úgy érzem nekem sem menne egyedül a gyerek nevelés,de itt van mellettem a szerető férjem aki fogja a kezem,és tudom,hogy együtt sikerül!! :)

Kívánom,hogy nektek is ilyen boldog életetek legyen,vagy még boldogabb!! :)

2013. márc. 14. 14:08
 23/45 A kérdező kommentje:
Felpörögtek az események! Mától menyasszony vagyok :)
2013. márc. 14. 15:44
 24/45 anonim ***** válasza:

Gratulálok :D És sok boldogságot nektek!! :D

32 hkm

2013. márc. 14. 17:22
 25/45 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!!! Nagy dolgok történnek veled/veletek!!!!!
2013. márc. 14. 17:49
 26/45 anonim ***** válasza:
Nagyszerü,boldog babavárást,.
2013. márc. 15. 08:58
 27/45 anonim ***** válasza:
De jóóóóóóóóóóó!!!! Gratulálok és nagyon örülök, hogy a baba mellett döntöttél! Meglátod szuper jó döntést hoztál egy életre!! :)
2013. márc. 15. 13:22
 28/45 anonim ***** válasza:
5%

Figyelj, szerintem a legfontosabb, hogy megszüld. Az abortusz a legalávalóbb gyerekgyilkosság.

Ha nem tudod felnevelni, legfeljebb add örökbe, vagy kérj segítséget a családodtól, stb.

2013. márc. 15. 19:08
 29/45 A kérdező kommentje:
Mostmár kezdem átlátni a dolgokat, nem csak zűrt látok :) Napról napra jobban szeretem a babát, de még azért van bennem rengeteg félelem.
2013. márc. 16. 11:15
 30/45 anonim ***** válasza:
Miért emelted ki a kérdést? Valami gond van?
2013. márc. 18. 17:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!