19 éves vagyok és babát várok. Mit JAVASOLTOK mit kellene tennem?
A 32 hetes kismama vagyok.
Csak hogy tudd,nem mindenkinek jobb a helyzete mint a tiéd. 23 éves vagyok,van egy férjem,aki 2 m.helyen dolgozik,hogy el tudjon minket tartani,én táppénzen vagyok.Egy 41 nm-es albérletben élünk,nincs saját lakásunk(majd 1-2 éven belül akarunk sajátot),nincs autónk.Még is a világ legboldogabb emberei vagyunk,hogy jön a kisfiúnk.Mint mondtam,nekünk is voltak bizonytalan pillanataink,amikor tudatosult bennünk az,hogy szülők leszünk,hogy egy egész életen át felelősséget kell vállalnunk a kisfiúnkért,de megemésztettük,feldolgoztuk,és tudjuk,hogy igen is készen állunk a szülői teendőkre.Nyilván más lenne a helyzet,ha a párod otthagyott volna,és egyedül kellene helytállnod,ha apa helyett apának is lenned kellene nem csak anyának.De ott van melletted a párod,aki támogat és aki vállalja a babátokat..a Jóisten azért adott az embernek párt,hogy egymásnak támaszai tudjanak lenni egy életen át jóban és rosszban,a könnyű és nehéz pillanatokban egyaránt.Úgy érzem nekem sem menne egyedül a gyerek nevelés,de itt van mellettem a szerető férjem aki fogja a kezem,és tudom,hogy együtt sikerül!! :)
Kívánom,hogy nektek is ilyen boldog életetek legyen,vagy még boldogabb!! :)
Gratulálok :D És sok boldogságot nektek!! :D
32 hkm
Figyelj, szerintem a legfontosabb, hogy megszüld. Az abortusz a legalávalóbb gyerekgyilkosság.
Ha nem tudod felnevelni, legfeljebb add örökbe, vagy kérj segítséget a családodtól, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!