19 éves vagyok és babát várok. Mit JAVASOLTOK mit kellene tennem?
AZ ilyen "meg tudnád ölni" hozzászólóktól kiver a hideg. Igazán beteg dolog érzelmileg még egy jó nagyot bele rúgni abba, aki ilyen nehéz döntés helyzetbe kerül.
Vlószínű erre élvezdkezdsz unalmas perceidben... :-/
Keves Kérdező, én még 30 évesen sem érzetem magam érettnek rá. Nekem soha nem volt abortuszom, de van egy-két barátnőm aki így járt 20 éves kora előtt. Pontosabban 2-en. Mindketten más férfival alapítottak boldog családot, mint akivel 17-19 évesen voltak. (Persze ez nem azt jelenti, hogy ti nem maradnátok együtt, csak leírom náluk hogyan alakult az élet. ) Mindketten elvégeztek főiskolát, egyetemet, végigi bulizták, végig élték, az egyikük élt 2 évet külföldön, mindeketten dolgoztak 2-3 évet . Az egyikük 26 évesen lett anyuka, azóta 3x -os, a másik barátnőmnél 2 gyerkőc van ő 27 évesen szült először. Szal nem kis döntés. Ők sem voltak felkészülve rá. S akárhonnan nézzük, jól döntöttek.
Én jelenleg harmadik gyerekünket várom, és azt tudom mondani minden gyerek Isten áldása , akkor is ha sokszor ezt nem így gondoljuk. A magzat , akit szíved alatt hordasz egy ÉLET, a megölése gyilkosság lenne. Lehet ez keményen hangzik , de ez az Igazság. Sokan nem beszélnek az abortusz következményeiről , pedig kellene.
letölt (FLV fájl, 63.3 Mb)
lejátszás(normál) »
Oszd meg barátaiddal
Gianna Jessen abortusztúlélő bizonyságtétele
2011.09.12
Isten életpárti Úr! Jaj annak, aki önzésből, kényelem- vagy pénzszeretetből emberi magzatot öl! - Ha viszont Istennek terve van egy élettel, akkor azt még gyilkos kezek között is megmenti. Boldog, aki nem félelemből, hanem Isten szeretete és hűsége iránti bizalom alapján tervez családot és csak a házasságban létesít szexuális kapcsolatot! "Alaktalan testemet már látták szemeid; könyvedben minden meg volt írva, a napok is, amelyeket nekem szántál, bár még egy sem volt meg belőlük. Mily drágák nekem szándékaid, Istenem, mily hatalmas azoknak száma!" (Zsoltár 139,16-17) (Vö. lejjebb: Sarah választása, illetve: Hit és tudomány menü, Az ember teremtése és a Néma sikoly című videók)
A video linkje:
ajánlom nézd meg ezt a videót. Azóta egy film is készült ennek a lánynak az életéről. A döntés a tied, ez az én véleményem. A jó Isten áldása legyen életeden!!!
Én ismerek is abortusztúlélőt... Na, de nem ez a kérdés.
Szóval, képzeld! Én, amikor megcsináltuk az első gyermekünknél a tesztet, hát, örültem, persze, de hirtelen az jutott eszmbe, hogy neki valahogy majd ki is kell jönni. Meg ugye én mgé olyan gyereknek érzem magam. És ez az egész milyen lesz? Persze nem ugyanaz volt a helyzetem, mint neked, mert te még a tanulmányaid közepén vagy. De tény, ma már ezt is meg lehet oldani.
Szóval csak azt akartam mondani, hogy még tervezett baba esetén is olyan bizonytalan tud lenni az ember lánya.... :)
Szóval: én drukkolok neked, párodnak és a babaátoknak! :)
Én ennyi idősen megtartottam volna egy komoly kapcsolatban. Pedig én sem dolgoztam még akkor, a szüleim segítségére szorultam volna, de tudom, hogy mellettem álltak volna. Egyetemre jártam már 19 évesen, amit mindenképp be akartam volna fejezni, de szerintem gyerek mellett is megoldható. Vagy max. 1-2 év halasztás, aztán befejezni.
Szerintem 19 évesen már nem gyerek az ember.
De persze nem nekem kel dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!