Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik terhesség alatt szexeltek...

Akik terhesség alatt szexeltek, válaszolnának?

Figyelt kérdés

Nagyon kívánom a szexet, most 22 hetes kismama vagyok, de sajnos sokat kinlódok a hüvelyfertőzéssel. Állandóan ki-ki újul. Kijön, kezelem, elmúlik, szexelünk, visszajön (férjem is kezelte magát, szóval nem őtőle van, sztem magától a súrlódástól jön elő, vagy nem tudom). Amikor éppen elmúlik, azért együtt vagyunk, mert nekem nagyon hiányzik, de mikor tüneteim vannak természetesen nincs szex. (így kb 3-4 hetente tudunk együtt lenni csak sajnos) Csak szex után újrakezdődik.

De van más gondom is, mégpedig hogy szex közben (főleg az elején) hiába vagyok jól felizgulva, nedves is vagyok, annyira szűk vagyok, hogy a férjemnek 10 perces kitartó munka belém hatolni... Ráadásul nekem a gátam nagyon feszül, és olyan érzés, mintha sebes lenne.

Tapasztalt valaki hasonló tüneteket? együttlét után is fáj a gát környéke.

Lehetséges, hogy az állandó fertőzések, krémezések, stb miatt érzékeny és száraz a bőr ott? A feszességemet még csak megérteném, kismama vagyok, biztos minden más most ott lent is, de ezt a gátfájdalmat nem értem.

(elnézést, ha hosszúra sikeredett)

2013. márc. 13. 14:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Nekem is megdagadnak szeretkezés után a szeméremajkaim, de így nem szokott semmi gond lenni. Amikor "lenyukszok" szépen elmúlik... ;)

2013. márc. 13. 15:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Én minden terhességem alatt összeszedtem valamilyen fertőzést, de a dokim sosem tiltott el a szextől, így végig volt házasélet. Ha tüneteket is okoznak a fertőzések, használjatok óvszert. És a behatolást pedig jó síkosítóval lehet segíteni (a legtöbb síkosító használható óvszerrel együtt).
2013. márc. 13. 17:32
 13/13 anonim ***** válasza:
A vízalapúak használhatók óvszerrel együtt. Az olajalapúak nem.
2013. ápr. 16. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!