Lehet hogy valoban alig látszik a terhesség még a végén is?
Én mind a mai napig nem értem ezt, mert ahol én dolgoztam, ott egyetlen férfi kollégám vette észre a változást. Minden kollégám nő volt, 23 hetesen jöttem el táppénzre, és senki nem vette észre, pedig kigömbölyödtem picit, és már elkezdett látszani is a pocim. Mégis ennyire figyeltek rám. Rosszul is voltam, enni sem ettem, de fel sem tűnt nekik... Pedig azt hinné az ember, hogy nők hamarabb észre veszik a változásokat... De itt az ellen példa. De az, hogy valaki magán nem veszi észre, azt én sem hiszem el... 1-2 max 3 hónapig oké, de utána... Kizárt. Egy magzatmozgást nem lehet összekeverni a bélmozgással :)
37hkm
Szerintem a nagy pocak is testalkattól függ, pl látok olyan kismamát a rendelőben, hogy meg sem mondanám, hogy kismama, ha nem ott ülne ahol én. De mondjuk sokáig nekem sem igen látszott. Kábé a 25. héttől volt egyértelmű...
37hkm
hát biztos testalkat függő, de azért akkor sem hiszem el, hogy valaki nem veszi észre:)
(nekem 5 hetesen megkérdezték, jól látják-e...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!