Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet hogy valoban alig...

Lehet hogy valoban alig látszik a terhesség még a végén is?

Figyelt kérdés
Elsösorban az ihlette a kérdésemet hogy van mikor nem veszik észre a terhességet,de olyankor az se tünik fel hogy nő a pocak?Vagy létezhet extrém kicsi pocak?És mi van a baba mozgásaival?azt sem veszik észre?Ezért nem értem hogyan lehet "eltitkolni" egy terhességet...
2013. márc. 13. 11:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én 7 hetes terhes voltam és már akkor megkérdezte a szomszédasszony, hogy jól látja-e hogy babát várok? Pedig akkor még senkinek nem mondtuk el és olyan nagyon nem is látszódott. Most 11 hetes vagyok a másodikkal de még a fene nem kérdezte meg, igaz még nem nagyon került le a télikabát :-)

De egy ismerősöm mikor a 4. gyerekkel lett terhes nem tudta senki, pedig már volt 3 nagyobb lány gyermeke, és mégsem vette észre senki, hogy terhes. Állítólag még ő sem tudta...

Mondjuk szerintem sem lehet nem észre venni, annyira máshogy gömbölyödik a pocak, mint egy sima hízásnál.

2013. márc. 13. 14:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Olyat többet is ismerek, akik nagyon picike pocakkal mentek szülni (valahol elfért bennük a baba), de ezért észre lehetett venni!
2013. márc. 13. 14:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát én nem hiszem el akkor sem, hogy valaki ennyire ne ismerje a testét, hogy nem vette észre hogy terhes... Persze 44 évesen talán már kimarad, vagy ilyenek, de akkor sem hiszem el, hogy összekeverte a baba mozgását mással. És persze azt sem hiszem el, hogy észre sem vette az árulkodó jeleket. Szerintem kacsa a hír, vagy csak letagadja... Nem tudom, de nekem sántít... Olyan mintha nem venném észre, ha influenzás vagyok, vagy fáj a torkom...

37hkm

2013. márc. 13. 14:46
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a cikket:)ez se semmi...

nekem egy ygerekem van,de az elején is puffadtam és 7 hetesen szabályosan gömbölyödtem.26 hetesen pedig volt aki kérdezgette mikor szülök,mert neki szülés elött volt akkora miont nekem a 26. héten,szoval én se értem.Azért se mert volt mikor szabályosan látszodott hogy valamijét kinyomja pocakon keresztül a baba,ilyet hogy lehet mással összetéveszteni??

2013. márc. 13. 15:06
 15/15 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogyan lehetséges. Viszont a pocak és magzat mozgás attól függ, hogyan fekszik a baba és hol tapad a méh lepény. Én mindig azt mondom, hogy aki rendszeresen él nemi életet annak bizony számítania kell arra, ha menszi kimardt, hogy terhes. Igen rá lehet fogni a változókorra de szerintem ezt egy nő érzi és tudja. Most várom a második babámat de mind a kétszer amikor pozitívat teszteltem akkor egyértelműen tudtam, hogy na most pozi lesz a tesztem
2013. márc. 13. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!