Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik terhesség alatt szexeltek...

Akik terhesség alatt szexeltek, válaszolnának?

Figyelt kérdés

Nagyon kívánom a szexet, most 22 hetes kismama vagyok, de sajnos sokat kinlódok a hüvelyfertőzéssel. Állandóan ki-ki újul. Kijön, kezelem, elmúlik, szexelünk, visszajön (férjem is kezelte magát, szóval nem őtőle van, sztem magától a súrlódástól jön elő, vagy nem tudom). Amikor éppen elmúlik, azért együtt vagyunk, mert nekem nagyon hiányzik, de mikor tüneteim vannak természetesen nincs szex. (így kb 3-4 hetente tudunk együtt lenni csak sajnos) Csak szex után újrakezdődik.

De van más gondom is, mégpedig hogy szex közben (főleg az elején) hiába vagyok jól felizgulva, nedves is vagyok, annyira szűk vagyok, hogy a férjemnek 10 perces kitartó munka belém hatolni... Ráadásul nekem a gátam nagyon feszül, és olyan érzés, mintha sebes lenne.

Tapasztalt valaki hasonló tüneteket? együttlét után is fáj a gát környéke.

Lehetséges, hogy az állandó fertőzések, krémezések, stb miatt érzékeny és száraz a bőr ott? A feszességemet még csak megérteném, kismama vagyok, biztos minden más most ott lent is, de ezt a gátfájdalmat nem értem.

(elnézést, ha hosszúra sikeredett)

2013. márc. 13. 14:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Terhesség alatt bármire rá lehet fogni. Megváltozott állapot, nem mindig van megoldás, csak ki kell várni a végét. Tudom, még messze van. A visszatérő hüvelyi fertőzés nem ritka és persze nem kéne folyton Canestent használni terhesség alatt sem, úgyhogy muszáj lesz más megoldást találni. Pl. gumival és síkosítóval. De csak akkor, ha elmúlt minden bajod, ami most éppen van. Nem kell terhesen még újabb problémákat halmoznod és eltűrnöd, hogy fáj. Bár azt is elhiszem, ha esetleg nincs kedved ahhoz, hogy csak te elégítsd ki a párod, amíg te ki tudja mikorra gyógyulsz ki ebből. Kitartás...és vigyázz magadra, az akkor is fontosabb.
2013. márc. 13. 14:47
 2/13 anonim ***** válasza:
59%
lehet nem is gomba hanem valami más, nekem is van h kiújul, de a canesten sem segített 2 hétig.. ha legközelebb kijön nőgyógyász vagy más krémet veszek.
2013. márc. 13. 14:51
 3/13 anonim ***** válasza:
71%

próbáljatok egyéb módon szexelni.

mi például kihagyjuk a "behatolást". vannak egyéb örömszerzési módok is :)

14hkm

2013. márc. 13. 14:52
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem most van a 3. terhességem, és ilyenkor mindig érzékenyebb vagyok, többször van hüvelyfertősésem, mint normál állapotban. Igen, a szex is közrejátszik, ezért mi is keveset vagyunk együtt, illetve inkább előnyben részesítjük az orális szexet. Ahogy nő a hasad, amúgy is egyre nehézkesebb lesz megfelelő pozíciókat találni, hát most ezt a részét lehet hanyagolni kicsit.

A Canestent én sem tartom jónak, túlzott használata tényleg kisebesíti, érzékennyé teszi a bőrt.

Nekem a nőgyógyász a Pimafucint írta fel, ezt terhesen is biztonsággal lehet használni.

Ezen kívül intim mosakodót használok, most pl. a Lactacid Feminát, csak pamut fehérneműt, és sok natúr joghurtot meg kefírt eszem. Ezek mind erősítik a hüvely védekezőképességét, ilyenkor terhesen erre különösen szükség van.

Próbáld ki ezeket, és boldog babavárást kívánok a továbbiakban!

2013. márc. 13. 14:58
 5/13 A kérdező kommentje:

nekem nem a férjemet kell kielégítenem, ő ellenne szex nélkül a végéig. én örülök meg a szexért! és hüvelyi orgazmusos vagyok, úgyhogy nekem egyedül a szex vezet eredményre. :) amúgy nem canestent használok, egy másfajta krémet, ami nem olyan drasztikus, és sok egyéb dologra is odafigyelek. (pamutalsó naponta többször cserélve, semmi mű szappan, kemikália, stb) de ez van. az orvosom szerint ez normális terhesség alatt, majdnem minden nőt érint. és állandóan kiújul mindenkinek. vett kenetet is, szóval megnézte mi a baj.

engem ez a gátfájdalom jobban zavar, mert nem tudom mi lehet.... :(

2013. márc. 13. 14:59
 6/13 A kérdező kommentje:
¤jav: őrülök, nem örülök :D
2013. márc. 13. 15:01
 7/13 anonim ***** válasza:

szia.

Én 26 hetes vagyok.

Nekünk is nehezen ment a behatolás, de azt találtuk ki tök spontán, hogy egy kis kölcsönös sikosítós vagy babaolajas erotikus masszázs (ha érted mire gondolok ;))szeretkezés előtt és semmi gond nincsen. ;)

2013. márc. 13. 15:11
 8/13 A kérdező kommentje:
hű, utolsó, ez jól hangzik :) köszi. tényleg nagyon kívánós vagyok kismamaként, ha hazajön este a férjem, rá is vetem magam. kikészítem a sikosítót is :)
2013. márc. 13. 15:16
 9/13 Linuka84 válasza:

Szia!

Nekem volt amikor a doki szólt, hogy most az együttléttilos, bárnekem nem ilyen gond miatt. azóta már szabad szerencsére, de én is úgy éreztem hogy mintha szűkebb lennék, de az olaj megoldotta aproblémát nekünk is, persze csak úgy merném a helyedben ha nincs semmi gond,gomba, baktérium.

2013. márc. 13. 15:28
 10/13 anonim ***** válasza:
4-es vagyok megint. Szerintem ez a gátfájdalom attól lehet, hogy ott lent minden jobban meg van duzzadva ilyenkor, legalábbis én így látom, még tükörben is nézegettem csodálkozva, mintha be lenne dagadva olyan, nagyobb a vérbőség, és ezért érzékenyebb főleg szex után. Gondolom ez így normális. A síkosítót én is kipróbálom, jó ötlet!
2013. márc. 13. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.