Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beszéljek vele vagy ne?...

Beszéljek vele vagy ne? Terhes lettem a főnökömtől, annyira félek.

Figyelt kérdés
2 éve vagyok a személyi asszisztense és eddig nem volt semmilyen probléma abból,hogy több van köztünk,mint munkakapcsolat.De tegnap kiderült,hogy terhes vagyok és félek.Nem tudom,hogy mit csináljak,teljesen kétségbeestem,ma be se mentem dolgozni,mert nem tudnék úgy viselkedni vele,mintha semmi baj nem lenne.Egész éjszaka sírtam,túl fiatal vagyok még ehhez az egészhez és nem tudom,hogy mit mondjak neki egyáltalán,ha beszélnék majd vele.

2013. márc. 12. 13:56
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Kérdező! Megtudhantánk esetleg hogy ez a férfi hány éves?
2013. márc. 13. 11:26
 32/44 anonim ***** válasza:

A konkrét kérdésedre a válasz teljesen egyértelmű: természetesen beszélj vele! Ebből nem lehet kihagyni, még ha félsz is attól, hogy mi lesz a végkimenetele. Ez az ügy mindkettőtökre tartozik, joga van tudni róla. Aztán hogy mi lesz veletek, illetve a baba sorsa... az már keményebb dió. Romantikus történet lenne, ha happy and a vége, de én nagyon drukkolok nektek!!

Egyébként hogy védekeztetek, és engem is érdekelne, hány éves a pasas? Milyen típus? Hogy látod, mi lesz a reakciója?

2013. márc. 13. 12:12
 33/44 anonim ***** válasza:

Szerintem is beszélj vele, hiszen joga van tudni róla. Az ő gyereke is. DE! Egyet kell értsek azzal aki azt írta, hogy ne ronts ajtóstól a házba, szépen vezesd fel, ahogy ő leírta. De te ismered a férfit, te tudod, hogyan is kell vele közölni komoly dolgokat.

Kirúgni nem rúghat ki, és ezt mint főnöknek tudnia kell, hiszen amint közlöd vele az állapotosságod, védett vagy, és szerintem nem kockáztatnának meg egy pert azzal, hogy kirúgnak.

De mindenképp tudasd vele, majd írj, mit szólt hozzá!

2013. márc. 13. 12:56
 34/44 anonim ***** válasza:
Sikerült megbeszélni a dolgot?
2013. márc. 13. 14:14
 35/44 A kérdező kommentje:

36 éves.

Gyógyszerrel védekeztünk a kezdetektől fogva.

Próbáltam neki lassan,óvatosan elmondani,de ahogy kimondtam azt,hogy "Beszélnünk kéne valami komoly dologról.",elkezdtem sírni és utána látta,hogy elég nagy a gond.Próbált megnyugtatni és nagy nehezen sikerült elmondanom neki,hogy mi a szitu.Utána kérdezte,hogy biztos -e a dolog és hogy mit szeretnék csinálni és azt mondta,hogy bárhogy döntök,ő mellettem áll mindig és hogy őt nem zavarná annyira egy baba.

Elég sokat beszélgettünk rólunk és erről a helyzetről.Megint felhozta a költözéstémát és most már én is benne vagyok a dologba.

2013. márc. 13. 17:48
 36/44 anonim ***** válasza:
Ez egy jó hír! Örülök nektek!
2013. márc. 13. 17:55
 37/44 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon szuper hír!

Végre egy tisztességes férfi!

Gratulálok! :)

Sok Boldogságot!

2013. márc. 13. 19:04
 38/44 anonim ***** válasza:
Gratulálok én is! Remélem, akkor megtartod! Legyetek boldog család! :-)
2013. márc. 13. 19:43
 39/44 anonim ***** válasza:
93%

Én biztos voltam benne, hogy ez lesz a reakciója. A leírásod alapján egyértelmű volt. Nem hiszem hogy ez a pasi annyira szörnyű lehet. Adj esélyt neki. :) Nem tudom, hogy miért tartottál ennyire tőle. Hidd el, nem minden pasi borzalmas. :)

Sok boldogságot! :)

2013. márc. 13. 20:37
 40/44 anonim ***** válasza:
53%
Gratula! Látod jól döntöttél hogy beszéltél vele :) Nem minden férfi csak a szexre gondol. Vannak még rendes férfiak is :) Sok boldogságot.
2013. márc. 13. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!