Beszéljek vele vagy ne? Terhes lettem a főnökömtől, annyira félek.
18- as szerintem eléggé túlzó.
Kirúgni nem rúghat ki, bárhogy döntesz ( ha mégis beperelheted...)
Szerintem mindenképp beszélned kell vele, higgadtan, nyugodtan. Így történt, ez van, mi legyen, mit gondolsz. Nem félve.
És, ha azt mondja nem akarja, akkor én a helyedben egyedül biztos nem tartanám meg. Lehet gyilkosnak tartani, de 22 évesen ne legyen senki egyedülálló anya (ha elkerülhető). Ismerek 2-t, és nem lennék a helyükben. Munka, mert kevés a gyed, gyerekkel is lenni, egyedül csinálni mindent. Hát még az elején, amikor csak a tgyás van nem lehet melózni... és mellesleg nekik iszonyúan bűntudatuk van mert már 9- 10 hónaposan bölcsibe rakták a gyereket. Pedig ez volt a leghelyesebb.
De persze, lehet az egésznek pozitív eredménye is, lehet apuka akarná... Nehéz. De semmiképp sem lenne jó, ha egyedül döntenél.
Nem vagyok tulzo, hanem 40 eves. Sokmindent lattam mar a csaladban is, es a barati koromben is.
Amiket irtam, azoknak igaz tortenetek az alapjai.
De hat, mindenki azt gondol amit akar.
En nem lennek olyan naiv, hogy csak odaallok hozza, es elmondom es remenykedem az eskuvoben, naszutban, joletben.
30 korul es folott a ferfi mar nem esik csak ugy szerelembe. Ezek a ferfiak mar nagy tapasztalattal rendelkeznek, es tudjak, hogy hogy kell atverni a no fejet.
De gondolom, az itt valaszolok tobbsege meg a huszas eveiben jar.
Lenyeg a lenyeg, kedves kerdezo, jol gondold meg, hogy mit teszel. Lehet, eleted legjobb lepese lesz, de lehet, hogy eleted legnagyobb hibaja.
A gyerek egy eletre osszekot.
A te eleted, mi mindannyian adtunk tanacsot, de te ismered a ferfit.
En azt mondom, ne ronts ajtostul a hazba, mert elegge pofara eshetsz.
Szoval legyel ovatos.
Kerdezo, legyszives most tedd, amit mondok.
Tedd fel ugyanezt a kerdest, vagy egy kicsit atfogalmazva a Szerelem, Szex rovatban itt, a Gyakorin.
Ott vannak a legtobben, es a ferfiak is minden korosztalybol.
Ott a ferfiak partatlanok, nem ismernek, oszinten fognak valaszolni. Csak ne felejts el zold kezet adni nekik. ;)
Mi mindannyian nok vagyunk itt.
Ott rengeteg ferfi van. Na ok megmondjak, mit kell tenned.
Es hallgass rajuk, mert mi nok, nem tudjuk, hogy gondolkodik egy ferfi velunk kapcsolatban.
De ok biztosan tudjak a valaszt mindarra, amire kivancsi vagy.
:)
Elozo voltam.
Ha megmondod neki, azert adj neki is idot, hogy atgondolja a dolgot. Ne varj azonnali oszinte realciot. Nekunk noknek is kell ido egy pozitiv teszt utan, ugyanugy nekik is. De ha nem akarod megtartani a tamogatasa nelkul, akkor viszont gyorsan beszelned kell vele.
Amugy en nemis az o, inkabb a te reszedeol erzek bizonytalansagot a kapcsolatot illetoen. Most sokan lehuzzak, mert pasi, mert gyreket csinalt neked, tehat turi szemet. De irtad, hogy o mar tobbszo mondta az osszekoltozest...te alltal ellent. Tehat leget nem is o, hanem inkabb te nem vagy meg kesz vmi komolyabbra. Gondold vegig nagyon ezt a dolgot, mert ha megtartod ez nagyon komoly lesz. Te kesz vagy ra?
Hat pedig ez maskent nem megy. A puding probaja az eves. Amugy jobb lett volna, ha eselyt adsz a kapcsolatnak osszekoltozessel meg a gyerek elott, mert igy lehet, hogy nehezebb lesz. De hat most mar nincs valasztas. :)
Azert majd ird meg mit szolt, hogy dontottetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!