Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beszéljek vele vagy ne?...

Beszéljek vele vagy ne? Terhes lettem a főnökömtől, annyira félek.

Figyelt kérdés
2 éve vagyok a személyi asszisztense és eddig nem volt semmilyen probléma abból,hogy több van köztünk,mint munkakapcsolat.De tegnap kiderült,hogy terhes vagyok és félek.Nem tudom,hogy mit csináljak,teljesen kétségbeestem,ma be se mentem dolgozni,mert nem tudnék úgy viselkedni vele,mintha semmi baj nem lenne.Egész éjszaka sírtam,túl fiatal vagyok még ehhez az egészhez és nem tudom,hogy mit mondjak neki egyáltalán,ha beszélnék majd vele.

2013. márc. 12. 13:56
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
66%
beszélj vele minél hamarabb. lehet hogy még közelebb kerültök egymáshoz :) ami gondolom most jól is jönne. de ne titkold el előle mert abból nagy botrány lesz.
2013. márc. 12. 14:15
 12/44 A kérdező kommentje:

Általában az irodájából elmegyünk valahová esetleg hozzám vagy hozzá,utána meg ahogy alakul.De ma nem lennék képes találkozni vele.

Merek én mindenről beszélni vele,csak tudom,hogy nem rajong annyira a gyerekekért és végül is bármikor kirúghat,de remélem ezt nem tenné meg.

2013. márc. 12. 14:19
 13/44 anonim ***** válasza:
61%
Biztosan nem fog kirúgni, szerintem emiatt nem kell félned. De inkább beszélj vele, szedd össze magadat, ketten hoztátok össze, akkor ketten is kell megoldást találni! Szorítok!
2013. márc. 12. 14:23
 14/44 anonim ***** válasza:
66%

Természetesen beszélni kellene vele! És nincs mitől tartanod! Persze kérdés, hogy te mit szeretnél. Mármint megtartani a babát, vagy sem. De te bárhogy is érzel, azért csak beszéld ezt meg vele, hiszen ő is érintett és nem tudhatod, hogy mit reagál. Lehet, hogy valóban happy end lesz, ahogy azt már írták előttem is.

Őszintén szólva sehogy se értem én, hogy ilyenkor miért azzal jönnek sokan, hogy " miért nem volt védekezés" vagy épp " miként volt a védekezés". Egyrészt nem ez a kérdés, másrészt pedig ilyen.esetben már kár az észt osztani....

Az élet néha fura dolgokat produkál, még akkor is, ha mindig és minden körülmények között az ember ésszel él!

Te pedig kedves kérdező, nyugodtan állj elő a ténnyel és kiderül, hogy mit szól hozzá a pasi!

2013. márc. 12. 14:24
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
munkáltatónak, ha írásban bejelented, nem rúghat ki, mondjuk ebből a szempontból érdekes egy szitu...
2013. márc. 12. 14:25
 16/44 anonim ***** válasza:
82%
én nem osztottam az észt, csak fel nem foghatom, hogy csúszik be ennyi baba. régóta élek szexuális életet, szedtem gyógyszert, használtam gumit, egyszer sem volt semmi probléma, amint elhagytunk mindent, összejött a baba. ha nem szeretnék még, akkor rendesen védekeznék, és a legtöbb kérdés mögött (nem pont erre gondolok) sokszor az áll, hogy a nő már szeretné, ezért hopp kimaradt egy szem, hopp nincs otthon gumi..
2013. márc. 12. 14:27
 17/44 anonim ***** válasza:
77%
14 vagyok. Te mit érzel most? Szeretnéd ezt a babát? Vagy bizonytalan vagy inkább?
2013. márc. 12. 14:28
 18/44 anonim ***** válasza:
34%

Es te elhiszed neki azt a maszlagot, hogy senkivel sem volt.

Hiszen erre valok a szemelyi asszisztensek.

Egyszer en is palyaztam ilyen posztra, aztan irja az igazgato szimplan a hivatalos levelre:

"Van gyereked? A ferjed mivel foglalkozik?`

Na, ekkor en rajottem, hogy mire kellettem volna, aztan nem is valaszoltam neki.

De 22 evesen eleg naiv az ember meg.

En a helyedben nem konkretan kerdeznem meg, kedves kerdezo, hanem celozgatnek. Probalgatnam.

Pl: Sosem akartal gyereket?

Meg meg sem fordult a fejedben, hogy apa is lehetnel?

Miert nem nosultel meg? Nem talalod az igazit?

Aztan elindul a beszelgetes. Az a lenyeg, hogy te tereld.

Ha okos vagy, akkor kiszeded belole az infot ugy, hogy kideruljon hogy gondolkodik, azaz erdemes-e neki elmondani.

Mert van, amikor nem erdemes.

De ebben az esetben mar keress is munkahelyet, mert ha rajon...

Abortusszal kapcsolatban: Aki nem szult meg, az elete vegeig meddo maradhat. A nenikem is igy jart.

En nem vetetnem el, mert nem tudod, hogy lesz-e legkozelebb.

De az erem masik oldala, hogy idegen ferfi-sokszor az edesapa is- soha nem fogadja el a mas gyereket.

Szoval, most menj el setalni, most higgadj le, es gondolkodj, hogy hogy szeretned alakitani az eleted.

Mivel minden ferfi anyagias, es o nyilvanvaloan nem szerelmes beled, mert akkor mar mellette lennel egy lakasban, nem hiszem, hogy tapsolni fog.

De te ismered. De a penztarcajat minden ferfi felti, mert ugye a tartasdij 40%-a a havi jovedelmenek, szoval...

Gondold meg jol, hogy most mit teszel.

Mert segithet is, de innentol kezdve pokolla is teheti az eleted bosszubol.

Raadasul, ha rajon, es akarsz uj kapcsolatot, mindig jelen lesz az eletedben. A gyerek miatt nem tudod elkerulni.

Sok anya ezert neveli fel az apa tudta nelkul. Mert nem akarja latni a ferfit.

Ha pedig fiu lesz, szamithatsz ra, hogy esetleg elveszi toled birosagi uton. Es egesz eletre sirsz.

Mert hat, penz beszel, kutya ugat a birosagon.

Szoval, nem konnyu. En megtartanam, mert ajandek egy gyerek, de az apjanak nem szolnek, hanem uj eletet kezdenek.

De en nem ismerem ot.

Azok alapjan, amit leirtal, lyukvadasz, aki jol tud hazudni, te meg mindent beveszel.

Aki nocsabasz, az nocsabasz marad. Senki nem valtozik.

Gondolom, nem mai hajtas a ferfi. Olyan 30-40 kozotti.

Kivanom, hogy ugy legyen, ahogy a kedves elozo hozzaszolok mondjak, de en szerintem nem ennyire leanymese ez.

Tisztesseges ferfi mellett ott a no a hazaban 2 ev utan. Teged csak hasznal.

22 eves vagy, a parvalaszto eveidben vagy. Mondd meg neki, vagy gondolja komolyan veled, vagy ne rabolja az idodet, es keress olyat, aki nem csak kihasznal.

Mert az ilyen nok vegzik venlanykent. Es 30 fele mar a ferfiakbol csak a maradek nem nos.

A te korodban meg nagy a valasztek. Szoval nincs vesztegetnivalod. Van kb 4 eved, hogy talalj egy tisztesseges ferfit.

2013. márc. 12. 14:30
 19/44 A kérdező kommentje:

Életemben nem volt dolgom csecsemővel,maximum annyi,hogy megkért valaki,figyeljek már az alvó gyerekére,amíg elszalad a mosdóba.De ennyi,nem kellett rájönnöm,hogy miért sír éppen,vagy attól félnem,hogyha felemelem,akkor elejtem vagy eltöröm valamiét.

Nem tudom,milyen egy babával az élet,de úgy érzem,hogy szeretném megtartani,de félek és egyedül nem tudnám felnevelni.

Persze,hazudhatott is abban,hogy volt-e valakivel.De tény,hogy kevés olyan éjszaka volt az utóbbi másfél évben,amit nem együtt töltöttünk és nem lett volna értelme annak,hogy hazudjon.Már azt is felajánlotta párszor,hogy költözzek hozzá,de ezt még nem akartam.

2013. márc. 12. 14:40
 20/44 anonim ***** válasza:
83%
Na hát azért ebből a szövegből nem kell mindent elhinned!
2013. márc. 12. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!