Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért kerül pénzbe a dowkor...

Miért kerül pénzbe a dowkor szűrés?

Figyelt kérdés
Bocsánat ha rosszul írtam le! Felháborítónak tartom, hogy 2 évvel ezelőtt ingyenes szűrésért elkérnek 9000ft! Vagy csak Budapesten van ez így? Mit gondoltok erről?

2013. márc. 11. 22:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

3. vagyok

Kombináltra gondoltam. Nálunk vidéken a magán dokim úgy csinálja h van egy vérvétel, ami 15 ezer Ft (nálam ez a 9.héten történt), majd a 12.heti uh jött, ami megint 15 ezer Ft. Jó mondjuk nála az alap uh 10 ezer Ft. De az ártáblán 30 ezer Ft szerepel a kombinált tesztre. Mindenképpen megcsinálja mindenkinek, a kor sem számít. Gondolom ez nála nem kívánságműsor, én nem is bántam meg h megcsináltattam, mert az ember így nyugodtabb h minden rendben van.

2013. márc. 12. 11:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, persze, hogy megcsinálja mindenkinek, hisz 30 ezer forint. Ennek felét tuti leakasztja magának:) Az nem semmi, hogy ha valaki nem kéri, akkor olyan nincs. Nem is járnék ehhez az orvoshoz. De tuti, hogy a kórházban csináltatnám meg cirka 10 ezerért!
2013. márc. 12. 12:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Fontosak a szűrések, hisz modernizálódunk, de nem hiszem el, hogy az állam nem támogatja ezt! Megcsináljuk annak ellenére hogy ilyen sokba kerül... De kérdezem én, mi van azzal a családdal aki nem tudja kifizetni? Akkor lehet, hogy dowkoros gyermekük születik? Ez miért jó??
2013. márc. 12. 13:24
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

# 9/13

Ja hát a szomszéd is átmegy az úttesten körülnézés nélkül, mégis él,de én inkább kihagynám.

2013. márc. 12. 20:36
 15/15 anonim ***** válasza:

3. vagyok megint

Én azért járok ahhoz az orvoshoz és még nagyon sokan mások, mert Ő a legjobb nálunk. Sőt a megyében csak Ő csinál kombinált tesztet. Több városból hozzá járnak megcsináltatni. Gondolom nem véletlenül... Nagyon sok orvost ismer a kórházakban és ha szükségem volt vmiért vmelyikre, Ő egyből szólt nekik. Na mindegy, nem vagyunk egyformák, mindenki eltudja dönteni kinek mi a fontos... Én csak elmondtam h nálunk hogyan zajlik.

Mindenkinek boldog babavárást! :-)

2013. márc. 13. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!