Bocsánat ha rosszul írtam le! Felháborítónak tartom, hogy 2 évvel ezelőtt ingyenes szűrésért elkérnek 9000ft! Vagy csak Budapesten van ez így? Mit gondoltok erről?
Kevés az állami pénz a kórházak fenntartására, így ami nem életmentő az lassan mind plusz költség lesz.
2013. márc. 11. 22:42
3/15 anonim válasza:
Nálunk 30 ezer Ft vérvétellel és uh-al együtt.
2013. márc. 12. 06:21
4/15 anonim válasza:
kombinált tesztre gondolsz?
2013. márc. 12. 06:43
5/15 anonim válasza:
Csak a kombinált tesztért kell fizetni, a klasszikus down-szűrésért, azaz a 12 hetes ultrahangért nem! És ha úgy ítélik, és elküldenek aminiocentézisre, azért sem kell fizetni! A kombinált teszt pedig nem kötelező. Nálam pl. nem anyagi kérdés volt, hogy nem csináltattam meg!
2013. márc. 12. 07:48
6/15 anonim válasza:
Az, hogy ingyenes volt 2 éve, az csak "reklámfogás" volt, valamelyik őssejtbank támogatta egy darabig, de csak BP-en. Vidéken mindig is fizetni kellett érte.
2013. márc. 12. 07:49
7/15 anonim válasza:
Ezek szerint akkor már egyáltalán nincsenek ingyenes helyek? Én is 2 éve szültem, akkor még voltak kijelölt helyek, ahol ingyenes volt.
2013. márc. 12. 07:54
8/15 anonim válasza:
Én székesfehérvári vagyok. 2010 és 2011-ben szültem, mind a kétszer ingyen megcsinálták a kombinált tesztet a 12 hetes ultrahang után. 2011 végén hozták be nálunk, hogy fizetni kell, nem tudom pontosan mennyit 9-12 ezer között van az ára.
Úgyhogy az nem igaz, hogy csak Budapesten volt mindig is ingyenes. Itt Székesfehérváron is ingyen megcsinálta az a bizonyos sejtbank.
2013. márc. 12. 08:04
9/15 anonim válasza:
Szerintem meg akkor sem lesz semmi baj, ha az ember nem csináltatja meg. Ez is egy reklámfogás, jól ráijesztenek a kismamákra, aztán meg fizessenek.
Nekem két egészséges gyerekem van, egyiknél sem csináltattuk meg.
2013. márc. 12. 08:36
10/15 anonim válasza:
Hát én azért nem mondanám,hogy felesleges, max. akkor ha eredménytől függetlenül megtartanák a babát.
De én is úgy tudom,hogy maga az uh, az ingyenes, a kombináltért kell fizetni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!