Normális dolog ha félidős terhes anyuka elmegy bulizni? Még ha csak pár órára füstös, zajos helyre?
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 11:48
11/12 anonim válasza:
Harmadik válaszoló vagyok
Mi az, hogy találtak valamit nála? Nekem is volt részleges lepényleválásom, sok problémám az első 12 hétben. Nem hiszem, hogy összefügg. És a hangfalhoz is elég közel álltam. A babócámmal most fejhallgatóval épp a slágerrádiót hallgatjuk, vidáman rugdos. Azóta semmi bajom nincs.
Lehet, embertől is függ, de jól írta valaki, nem kell elássuk magunkat csak azért, mert gyermeket várunk. Sőt! Alig várom, hogy hármasban menjünk majd szórakozni. Mi a párommal sokáig táncoltunk a baba előtt, meg sem lennénk tánc nélkül. Persze már nem bírom annyira, kijöttem a formából...
12/12 A kérdező kommentje:
Sajnos azt nem tudom, hogy mit találtak nála. Annyit mondott róla, hogy nem jó. Kibukott kicsit. Amúgy nem rólam van szó. Unokatesomról van szó. Féltem és félek, hogy a babának is árt. Kicsit szeleburdi a csaj. Még fiatal. Most lesz 24. Ha már lesz baba akkor legalább figyelhetne.
2009. szept. 14. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!