20 hetes (félidős), Nőnap környékén pozitesztes kismamik, hogy vagytok?
Emlékszem, hogy mennyien izgultunk itt Nőnap előtt, és sokan örültünk a két csíknak :)
Azóta eltelt húsz hét, kíváncsi vagyok, hogy vagytok, mennyi híztatok, kiderült már, milyen nemű lesz a gyerkőc? Vásároltatok már valamit? Meséljetek, mi történt azóta :)
Egy március 7. pozitesztes, 20 hetes km.
Sziasztok! Én pont Nőnapon teszteltem először, még alig látszott a második csíkocska, 11. dpo-n voltam. :)))
Azóta már állandóan mocorog a pocakomban, 20+3 vagyunk ma.
Most már teljesen jól vagyok, még dolgozom.
Eddig nem sok mindent vásároltunk, de lassan nekilátunk már! :) Ja, és kb 3 hete tudjuk, hogy kisfiunk lesz.
Voltunk pár napja 4D-n is, de amilyen kis huncut felvette az egyetlen pozíciót, amivel lehetetlen 4D felvételt csinálni. :DDD
Imádjuk, már most! Apukája még nem érzi kívülről. Nektek?
Ki milyen babakocsiban gondolkozik? Engem most ez foglalkoztat leginkább.
19 hetes vagyok, a nemét nem tudjuk még, talán a hétfői UH-on kiderül. Venni nem kell sok dolgot mert harmadik baba lesz, így én még nagyon ráérek. Mozogni nagyon tud, rugdos, fészkelődik, de apa még nem érezte, mert sose volt jó időben jó helyen a keze. :D
Babakocsi ami volt a "nagyoknál" az lesz most is. Gondolom ezzel segítettem :D
Én 3 éve teszteltem pozit nőnapon:))
de emlékszem ebben az időben nagyon sokat volt érzékeny a hasam alja,húzott lefelé...ez kb. egy hónap volt,de időközben nyaraltam,strandoltam,és élveztem a pocakosságot.
Bár akkora hasam volt h sokan kérdezték mikor szülök...
Én is 20 hetes vagyok. Március 10-én teszteltem halvány pozitívat. Azóta kiderült, hogy két kislány lakik a pocakomban.
Közel 10 hétig hánytam, aztán kb. 1 hónapig jól voltam. Most viszont fáj alul a hasam, olyan mintha szét akarna szakadni, vagy le akarna "esni".
Most tartok a kezdő súlyomnál, mert 4 kg lement, amikor hánytam, aztán az jött vissza pocak formájában.
Még nem vettem semmit. Augusztus vége felé tervezem, hogy nekiindulok a bevásárló körútnak és a szoba elkészítését is akkor kezdenénk. Persze azért neten már nézelődöm, főként babakocsi ügyben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!