Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális dolog ha félidős...

Normális dolog ha félidős terhes anyuka elmegy bulizni? Még ha csak pár órára füstös, zajos helyre?

Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 11:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mennék,de azért neki nem kell elásnia magát.Mondjuk jobb lenne ha tiszta levegőn szórakozna.
2009. szept. 14. 11:51
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Én mennék csak az a bajom,hogy annyi rémtörténetet írnak,hogy elment anyuka egy diszkóba vagy koncertre és a baba halva született...én nem merek:( pedig hiányzik a diszkó,de a baba fontosabb..úgyhogy mi kerty-házi bulikat csinálunk ahol nem annyira hangos a zene és tiszta friss levegőn vagyunk:)
2009. szept. 14. 11:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

én is voltam vagy két hete Csocsesz buliján. Zajos kis magánparti volt, mondjuk füst nem volt. Előtte 3 héttel Bódi Gusztiék buliján voltam ugyanott. Még táncoltam is egy kicsit. Imádok szórakozni, hiányik. Nem kell elásnia magát csak azért, mert állapotos. És nem egész éjszaka ül ott, ahogy írtad - csak pár órára megy. Én a füstöt kihagynám, a többivel semmi bajom

21 hetes pocis

2009. szept. 14. 12:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Ja ezt lemaradt. Valamit találtak a babánál. Így is lementetek volna?
2009. szept. 14. 12:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Hogy hogy valamit találtak a babánál? És milyen rémtörténet az, hogy azért halva született a baba, mert az anyuka egyszer kétszer elment szórakozni??? Ezt nem értem, és szerintem nincs is ilyen. Ott más lehetett az oka. 34 hetes km.
2009. szept. 14. 12:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
szia.több mint 4 hós tehes voltam amikor fesztiválozni voltunk 4 napot a párommal.és őszintén mondhatom ezt is lehet ésszel csinálni.bár füst eggyátalán nem ért engem,de hang az igen,igyekeztünk mindig messze lenni a nagy hangerőtől,és a tömegtől is.előrehaldottabb állapotban már nem biztos,hogy beválallnám.attól függ mit állapítottak meg a babánál.
2009. szept. 14. 12:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
"Valamit"... Mit? Attól is függ persze. Én jártam, igaz nem táncoltam vagy ilyesmi, csak beszélgettem, és ha lehet füstmentes helyen - ahol áll a füst, oda alapból nem megyek be. A zaj miatt nem zavartattam magam, jól védve van a baba, semmi baja nem lesz. Azért mert az ember terhes, ne költözzön már szanatóriumba...
2009. szept. 14. 13:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ez külföldön elfogadott, ott még a mindennapos kismamák is boldogan beülnek egy füstmentes bárba a párjukkal egy pohár bor mellé - ki tudja mikor tehetik meg legközelebb - ja és mindenki mosolyogva gratulál és érdeklődik, nem a fogát szívja, hogy jaj nézdmáá mekkora a bele azt itt issza a bort, holnap el is mondom a Pirinek! Aztán két napmúlva meg az egész város arról beszél, hogy az anyuka részegen fetrengett a kocsmában.

Ez kérem szépen a magyar mentalitás, menjen az anyuka, ha igénye van rá és az ereje engedi, miért mi lesz, ha jól érzi magát?? Halva születik a gyerek??? Pffff....:-SSS

2009. szept. 14. 13:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Komolyan ezt olvastam de már meg nem tudom mondani hol.Egy kismama túl közel volt a hangfalakhoz,aztán levált a lepény vgay mi volt és másiknál meg valami bevérzett...

Én attól,hogy terhes vagyok ugyanúgy táncolok,csak a nagyon hangos zenét és a füstöt kerülöm,de mondjuk múltkor én is lementem egy club-ba:)Diszkóba már nem mernék...barátnőm sem mert,pedig nem vagyunk öregek,én most vagyok 21:)

De amúgy jajjj de mennék már:DMeghoztátok a kedvem,lehet megyek is 7végén...de nem tömött helyre,azért nem hiányzik,hogy egy ökör hasba nyomjon:S

2009. szept. 14. 13:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem a zajos hely nem gond, mi is voltunk koncerten :-), de füstös helyre nem mennék!
2009. szept. 14. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!