Normális dolog ha félidős terhes anyuka elmegy bulizni? Még ha csak pár órára füstös, zajos helyre?
én is voltam vagy két hete Csocsesz buliján. Zajos kis magánparti volt, mondjuk füst nem volt. Előtte 3 héttel Bódi Gusztiék buliján voltam ugyanott. Még táncoltam is egy kicsit. Imádok szórakozni, hiányik. Nem kell elásnia magát csak azért, mert állapotos. És nem egész éjszaka ül ott, ahogy írtad - csak pár órára megy. Én a füstöt kihagynám, a többivel semmi bajom
21 hetes pocis
Amúgy ez külföldön elfogadott, ott még a mindennapos kismamák is boldogan beülnek egy füstmentes bárba a párjukkal egy pohár bor mellé - ki tudja mikor tehetik meg legközelebb - ja és mindenki mosolyogva gratulál és érdeklődik, nem a fogát szívja, hogy jaj nézdmáá mekkora a bele azt itt issza a bort, holnap el is mondom a Pirinek! Aztán két napmúlva meg az egész város arról beszél, hogy az anyuka részegen fetrengett a kocsmában.
Ez kérem szépen a magyar mentalitás, menjen az anyuka, ha igénye van rá és az ereje engedi, miért mi lesz, ha jól érzi magát?? Halva születik a gyerek??? Pffff....:-SSS
Komolyan ezt olvastam de már meg nem tudom mondani hol.Egy kismama túl közel volt a hangfalakhoz,aztán levált a lepény vgay mi volt és másiknál meg valami bevérzett...
Én attól,hogy terhes vagyok ugyanúgy táncolok,csak a nagyon hangos zenét és a füstöt kerülöm,de mondjuk múltkor én is lementem egy club-ba:)Diszkóba már nem mernék...barátnőm sem mert,pedig nem vagyunk öregek,én most vagyok 21:)
De amúgy jajjj de mennék már:DMeghoztátok a kedvem,lehet megyek is 7végén...de nem tömött helyre,azért nem hiányzik,hogy egy ökör hasba nyomjon:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!