Még mindig úgy érzem, hogy bulizni is lenne erőm. Ez
normális?
Figyelt kérdés
Hiába fájdogál néha a pocakom, és lehet, hogy már a nyákdugó is potyog kifele, mert szokott rózsaszínes folyásom lenni, még mindig annyira tele vagyok energiával, hogy legszívesebben majdnem minden este bulizni mennék. Mitől van ez?
37-38hkm
2011. okt. 7. 17:26
1/4 anonim válasza:
nekem hatalmas energiam volt 36.hetig,mar most csak eroltetem,de mar gyonge es faradt vagyok...38hkm
2011. okt. 7. 18:19
2/4 anonim válasza:
Szia.Tartalekolj be akkor szules utanra,szukseged lesz ra..:)
Viccet felreteve szerintem teljesen normalis dolog.
2011. okt. 7. 21:13
3/4 anonim válasza:
Igen, normalis ha jo passzban vagy.
Nekem is igy volt a masodik babank szuletese elott, igaz, hogy volt is szuksegem ra boven, mert 38 hetesen kezdtunk koltozkodni ugy, hogy a nagyobbik gyerek akkor volt egy eves csupan. :D
De az elso baba szuletese elott pocsekul voltam az utolso egy hetben, olyan durva aranyerem lett miutan befordult, hogy konkretan delutanra lepni sem tudtam es fel ejszakamat sirassal toltottem. Egyser fent, egyszer lent...
2011. okt. 7. 21:26
4/4 anonim válasza:
azt nem tudom hogy mitől van de örülj neki.én is így voltam.36 hetesen még elmentünk 3 napra kirándulni a hegyekbe és egész nap sétáltunk.39+4re szültem.de semmi jele nem volt hogy én hamarosan szülni fogok.előző este még barátok voltak nálunk,semmi bajom nem volt,se hasfájás semmi és még mondtuk is hogy tuti hogy túlviszem.aztán reggel 8kor elfolyt a magzatvíz,de fájás még nem volt(csak farkas éhes voltam) :) aztán 10kor mentünk be a kórházba és 11kor jött az első fájás.amíg tudsz én azt tanácsolom hogy mozogj,sétálj stb.bár engem sajnos császároztak mert egy centit sem tágultam,de 3 nap után már semmi bajom nem volt,csak néha húzódott a hasam.szerintem ha lusta lettem volna a terhesség alatt akkor nehezebben épülök fel és minden nehezebb lett volna.3 hónapos kisfiú anyukája
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!