Mennyi magnéziumot szedtek kb. félidős terhesen? Tényleg van jobb a MagneB6-nál?
Sokan esküsznek a Magnerotra, vagy a Magnesii Citrici-re (magnézium citrát)... Kinek a pap,kinek a papné!
Nekem a doki 3x1 tabit javasolt,a mg B6-ból,fél idő körül váltottam a mg citrátra. Mert míg 1 mg B6-ban van 250 mg. Magnézium,úgy a cirtátban 500 mg van! És vénnyel olcsóbb is- jóval!!
A mg.cirtátból napi 1-2 szemet szedek,attól függ,mennyire nyüzsis a nap!
Sok olyat olvastam már,hogy csak a Magne B6 volt a jó,sokan írták,hogy egy egészen más volt jó... Ezt is ki lehet kísérletezni!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!
Üdv:2 kiscsaj,33h.anyukája
Szia!
Én nem szedtem egy szemet sem a terhességem alatt, az orvosom is azt mondta, hogy teljesen felesleges és még a baba is nagyobb lesz csak tőle. Minden rendben volt a terhességem alatt és egészséges kisfiam született. Normál úton szültem.
én magnerotot szedek, napi 3x1 vagy 4x1-et, sokat keményedek már a 22 héttől (az első terhességemnél nem keményedett a hasam, nem is szedtem semmit). nekem a magne b6 nem hasznlt, ami még van,a béres magnézium, attól meg megy a hasam.
de sztem mindenkinl más válik be.
35 hetes km
Én napi 3×2 tablettát szedtem a Magnerotból, és bizony ennek köszönhetem, hogy nem indult el idő előtt a szülés. 37. héten leálltunk vele, rögtön 2 ujjnyira kinyíltam, a napokban várjuk a picúrt.
Azt nem hinném, hogy magnéziumtól nagy lenne a baba, ezt eddig csak a terhesvitaminokról hallottam. A kisfiammal is végig kellett szednem, és 3010 grammal született, és most sem jósolnak nagyobb babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!