Elvetélt? és pont láttam a magzatom?
Figyelt kérdés
ÉN vagyok aki napok óta kérdezgetek vérzéssel kapcsolatban. 1 hete vérzek már. Az imént elkapott egy köhögô roham ami igencsak a hasat erôltet. ráültem a wc-re pisilni és törléskor egy 6-7 mm-es véres de talàn fehér vagy szürke majdnem bab formájú valami volt. és több apró vérdarabka. görcs nem kisérte de most nem tudom mi van.2013. márc. 10. 01:19
11/19 anonim válasza:
Sajnálom! Az a tíz forintos máj szerű valami biztosan alvadt vér volt. Az már nem sok jót jelent, de szorítok azért!
12/19 anonim válasza:
Èn a helyedben azonnal bemennék az ügyeletre és nem várnám meg a holnapi napot! Remélem azért mèg van egy ki esély, hogy megmaradt a babád!
13/19 anonim válasza:
Sajnos lehet, hogy elment a baba, de azért reméljük a legjobbakat! Légy szíves, írd meg, mit láttak!
15/19 A kérdező kommentje:
elvetéltem :(
2013. márc. 11. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!