Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvetélt? és pont láttam a...

Elvetélt? és pont láttam a magzatom?

Figyelt kérdés
ÉN vagyok aki napok óta kérdezgetek vérzéssel kapcsolatban. 1 hete vérzek már. Az imént elkapott egy köhögô roham ami igencsak a hasat erôltet. ráültem a wc-re pisilni és törléskor egy 6-7 mm-es véres de talàn fehér vagy szürke majdnem bab formájú valami volt. és több apró vérdarabka. görcs nem kisérte de most nem tudom mi van.
2013. márc. 10. 01:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Menj be az ügyeletre most rögtön.
2013. márc. 10. 01:55
 2/19 anonim ***** válasza:
Én nem olvastam azt a kérdést!!! 1 hete vérzel terhesen? És mit mondott a doki??? Nem fektetett be a kórházba? Remélem, az én válaszomat már nem olvasod... Minden jót kívánok!
2013. márc. 10. 06:17
 3/19 anonim ***** válasza:
majd írj,hogy mi volt az ügyeleten :)
2013. márc. 10. 07:31
 4/19 anonim ***** válasza:
Bocsi ezt a smiley-t akartam írni :(
2013. márc. 10. 07:32
 5/19 anonim ***** válasza:
Húú! orvos!! :(
2013. márc. 10. 07:44
 6/19 anonim ***** válasza:
Szia! Orvos, ne várj! Én ugyanígy jártam februárban, 6 hét 1 naposan (pedig kaptam a barnázgatásra,vérezgetésre Utrogestant, 3x3-at,lombikos vagyok) de sajnos vetélés lett a vége. Sajnos imperfect vetélés volt, nagyon erős vérzés kísérte, nem tudtam rendelesen "kiürülni",ezért műszeres befejezés, missed ab. lett a vége. Nekem akkor azt mondta az ügyeletes orvos,hogy jól tettem,hogy bementem a kórházba, mert ha spontán nem vetélsz el teljesen, maradhatnak bent terhességi szövetek, és akkor az baj!
2013. márc. 10. 08:42
 7/19 anonim ***** válasza:
orvos :(
2013. márc. 10. 08:55
 8/19 A kérdező kommentje:
felhivtam a korházat,azt mondta feküdjek,majd holnap menjek el a nögyógyászomhoz. Nem vérzek erösebben,mint egy mensinél. èjjel kijött még egy kb 10 forint nagyságú valami,olyan mint ha máj lett volna. De nem volt erös vérzés vagy görcs,semmi,csak távoztak belölem ezek a "dolgok". Már beletörödtem hogy elment a babám :(
2013. márc. 10. 09:04
 9/19 anonim ***** válasza:
Orvos irány az ügyelet. Gondolom váltál a vérzéseddel már de ha nem múlt akkor akkor is illő lett volna menni még.
2013. márc. 10. 09:06
 10/19 anonim ***** válasza:
Menj be az ügyeletre. Vérző embert, főleg ha terhes, kötelességük ellátni.
2013. márc. 10. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!