Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves Kismamik! Kinek, hogy...

Kedves Kismamik! Kinek, hogy fogják hivni a kisbabócáját?

Figyelt kérdés
Hanyadik hétben vagytok? Hogy érzitek magatokat?

2013. márc. 9. 17:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ön 28+5 hetes kismama vagyok. Nekem elég sokáig eltartott a rosszullét. A 7. héttől egésszen a 16. hétig. Ezek szerint csak én voltam ilyen "szerencsés". Azóta mnden rendben van, jól érzem magam. A picibabánk pedig Bettina lesz.
2013. márc. 9. 18:36
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 hetes vagyok és még mindig émelygek, undor fog el, néha hányok. Álmos vagyok, alig kapok levegőt és visszeresedek. És a lányunk Bernadett lesz. :-) Ha fiú akkor is. :-) :-)
2013. márc. 9. 18:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
25. hétben vagyok/unk. Úgy néz ki, fiú lesz. A neve Kende István vagy Márton Gergely lesz, még alkudozunk férjemmel. Egyébként jól vagyok, élvezem a várandósságot. Bizonyos rutin mozdulatokban már "útban van" a pocakom, úgyhogy igyekszem újabb technikákat kidolgozni pl. cipőfelvételre - eddig, hála Istennek, ilyenek okozták a legnagyobb problémákat. :)
2013. márc. 9. 19:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
22 hetes vagyok kisfiam lesz, elég korán már a 12 heti ultrahangon megtudtuk, jól viselem a várandósságom semmi tünetem nem volt, és nincs is panaszom sem!:) Nagy pocim van már, most már rendesen benne vagyok a vásárlásban!:) Noel lesz a neve!
2013. márc. 9. 19:21
 15/20 anonim ***** válasza:
42%
há még azt írja hogy nincs kisbabócája csak gyermeke!!!júúúj micsoda szigor lehet otthon hisz már ebből le lehet szűrni szegény gyermekeidet soha nem becézgetted ,ezáltal szeretgetted???anyácskám vannak ilyenek????pffff
2013. márc. 9. 21:54
 16/20 Nitu26 ***** válasza:
100%

Szia! :)

A 36.hetesek vagyunk és jól érzem magam,csak ez a fránya alvás ne volna...már sehogysem jó feküdni,aludni! :/ De persze ez már a vége és lassan kibújik ez a kis örökmozgó. :)

Kislányunk lesz és Laurának fogják hívni.

Mindenkinek jó babavárást és jó készülődést!

2013. márc. 9. 22:30
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos még nem tudjuk, mert a neme sem látszott még eddig biztosan. De már nagyon várjuk, hogy kiderüljön!
2013. márc. 10. 00:30
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
3gyermekem van már Bence.Alex és Laura Kíra most Liza-Hanka vagy Noel Áron lesz 17 hétbe léptem ma
2013. márc. 10. 07:27
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
én 14+2 hetes vagyok, kisfiúnk lesz :) valószínű Zalán lesz a neve. Nekem semmilyen tünetem nem volt :) most éhség és fáradtság van (édes teher!)
2013. márc. 10. 18:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia! :) Én is 14+2 hetes vagyok. Még nem tudni, hogy fiú lesz-e vagy lány, úgy egyeztünk meg, hogyha fiú lesz Pio Teodornak fogják hívni, kislány név felől még nem döntöttünk, az apukának a Vienna tetszik, nekem az Emma Róza tetszik így egyben meg az Adria. Nekem a férjem olasz, szóval korlátlan a névválasztás, és igyekszünk valami olyat választani, ami megállja a helyét itthon is, meg kint is. Na meg illik a vezetéknévhez :)
2013. márc. 17. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!