Kedves Kismamik! Kinek, hogy fogják hivni a kisbabócáját?
Figyelt kérdés
Hanyadik hétben vagytok? Hogy érzitek magatokat?2013. márc. 9. 17:08
11/20 anonim válasza:
Ön 28+5 hetes kismama vagyok. Nekem elég sokáig eltartott a rosszullét. A 7. héttől egésszen a 16. hétig. Ezek szerint csak én voltam ilyen "szerencsés". Azóta mnden rendben van, jól érzem magam. A picibabánk pedig Bettina lesz.
12/20 anonim válasza:
Én 16 hetes vagyok és még mindig émelygek, undor fog el, néha hányok. Álmos vagyok, alig kapok levegőt és visszeresedek. És a lányunk Bernadett lesz. :-) Ha fiú akkor is. :-) :-)
13/20 anonim válasza:
25. hétben vagyok/unk. Úgy néz ki, fiú lesz. A neve Kende István vagy Márton Gergely lesz, még alkudozunk férjemmel. Egyébként jól vagyok, élvezem a várandósságot. Bizonyos rutin mozdulatokban már "útban van" a pocakom, úgyhogy igyekszem újabb technikákat kidolgozni pl. cipőfelvételre - eddig, hála Istennek, ilyenek okozták a legnagyobb problémákat. :)
14/20 anonim válasza:
22 hetes vagyok kisfiam lesz, elég korán már a 12 heti ultrahangon megtudtuk, jól viselem a várandósságom semmi tünetem nem volt, és nincs is panaszom sem!:) Nagy pocim van már, most már rendesen benne vagyok a vásárlásban!:) Noel lesz a neve!
15/20 anonim válasza:
há még azt írja hogy nincs kisbabócája csak gyermeke!!!júúúj micsoda szigor lehet otthon hisz már ebből le lehet szűrni szegény gyermekeidet soha nem becézgetted ,ezáltal szeretgetted???anyácskám vannak ilyenek????pffff
16/20 Nitu26 válasza:
Szia! :)
A 36.hetesek vagyunk és jól érzem magam,csak ez a fránya alvás ne volna...már sehogysem jó feküdni,aludni! :/ De persze ez már a vége és lassan kibújik ez a kis örökmozgó. :)
Kislányunk lesz és Laurának fogják hívni.
Mindenkinek jó babavárást és jó készülődést!
17/20 anonim válasza:
Sajnos még nem tudjuk, mert a neme sem látszott még eddig biztosan. De már nagyon várjuk, hogy kiderüljön!
18/20 anonim válasza:
3gyermekem van már Bence.Alex és Laura Kíra most Liza-Hanka vagy Noel Áron lesz 17 hétbe léptem ma
19/20 anonim válasza:
én 14+2 hetes vagyok, kisfiúnk lesz :) valószínű Zalán lesz a neve. Nekem semmilyen tünetem nem volt :) most éhség és fáradtság van (édes teher!)
20/20 anonim válasza:
Szia! :) Én is 14+2 hetes vagyok. Még nem tudni, hogy fiú lesz-e vagy lány, úgy egyeztünk meg, hogyha fiú lesz Pio Teodornak fogják hívni, kislány név felől még nem döntöttünk, az apukának a Vienna tetszik, nekem az Emma Róza tetszik így egyben meg az Adria. Nekem a férjem olasz, szóval korlátlan a névválasztás, és igyekszünk valami olyat választani, ami megállja a helyét itthon is, meg kint is. Na meg illik a vezetéknévhez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!