16-20 hetes kismamik nektek hogyan alakul a súlygyarapodásotok?
Figyelt kérdés
Sikerül odafigyelni? Tudtok mozogni? Én 17 hetes vagyok és még nem hogy nem híztam de az első trimeszteri rosszulléteim után leadott kilót is tartom. 63kg-al ékeztem a terhességem és 61.5 kg vagyok most. Szerintetek ezzel nem lesz baja a babának, ha sok salátát husit tejterméket eszek sosem vagyok éhes de nem eszek szénhidrátot? (kerülöm a kenyeret tésztát és társait szoktam enni de nem viszem túlzásba). Kicsit gondolkoztam ezen, hogy így nem e ártok a babámnak de egyszerűen annyira kívánom a nyers salátákat, hogy szinte egész nap ezt enném. + még kismama tornázok + 2 évesem után rohangálok + dolgozok. Van esetleg valahol olyan, hogy most kb hány kalóriát kellene megennem?2013. márc. 2. 09:25
1/6 anonim válasza:
1-2 hete elromlott a mérlegem, de elméletileg most olyan 63 kiló lehetek (59 voltam) 17 hetesen. Szerintem nem lesz baja a babádnak!
2/6 anonim válasza:
Azért valamennyi szénhidrátot fontos lenne enni.
3/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom viszont most csak a nyers zöldségeket kívánom. Ami abban van azt még ki kéne egészíteni szerintetek?
2013. márc. 2. 15:45
4/6 anonim válasza:
Piríts kenyérkockákat a salátádra!! Isteni finom, s minimális szénhidrát, de mégis valam!
5/6 anonim válasza:
Mindenkepp egyel szenhidratot, teljesen nem zarhatod ki az etrendedbol. Meg akkor sem, amikor nem vagy terhes. Esetleg reggelizz zabkasat. Az egeszseges, es rostban gazdag. Nagyon jot tesz az emesztesnek. Egy reggeli adag fedezi az aznapi szenhidrat szuksegletet.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor erre odafigyelek. Mindenkinek ment a zöld kéz. :)
2013. márc. 3. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!