Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség esetén milyen korán...

Terhesség esetén milyen korán alakul ki az aranyér?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A múlt hónapban a menstruációm a szokásosnál egy héttel előbb jött meg és rövidebb ideig is tartott. De akkor még nem gyanakodtam semmire. Kb. egy-két hete iszonyatosan hányingerem volt reggelente, néha még napközben is rám jött, ahogy a szédülés is. Van, hogy nem azt érzem, hogy szédülök, csak amolyan egyensúlyvesztésem van.

Ha megéhezem, sült szalonnát kívánok, pedig nem is szeretem. :P

Kb egy hete kijött az aranyerem is. Ha terhes vagyok, kb 8 hetes. Ilyen korán kialakulhat ez miatt?

Tesztet nem csináltam, gondoltam várok még egy hetet. A menzim ezen a héten esedékes.

2012. okt. 22. 13:24
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem nem volt egyik terhességem alatt sem, nem kötelező
2012. okt. 22. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Az aranyér amiatt jön ki, hogy a terhesség során nagyobb a folyadékvisszatartás, és lassul az emésztés, emiatt a széklet keményebb lesz, nyomni kell. Ez okozza az aranyeret. 8 hetesen tuti nem lehetne a terhességtől aranyered, de amúgy sem biztos, hogy előjönne.
2012. okt. 22. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:

az aranyeret nem a terhesség okozza. kijött volna akkor is, ha nem vagy terhes.

nekem pl sosem volt terhesség alatt, sem szülés után, pedig 3 gyerekem van. most viszont van, és még viccből sem vagyok terhes.

2012. okt. 22. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:
nem a terhesseg miatt jon ki aranyer hanem a megeroltetestol. en 38 hetes vagyok es nincs aranyerem.
2012. okt. 22. 13:52
 5/5 anonim válasza:
Az aranyér most független az esetleges terhességedtől. viszont, ha aranyered van, akkor mielőbb próbáld ki a hemoclin gélt, az nagyon hatásos.
2012. okt. 24. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!