Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt mindenkinek...

Terhesség alatt mindenkinek kijön az aranyér?

Figyelt kérdés

mitől jön ki?

ha ez "szabvány" van valami mód, hogy megelőzzük?

köszönöm a válaszokat

2012. okt. 19. 13:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem törvényszerű. Nővéremnek volt, nekem nem.
2012. okt. 19. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem terhesség előtt volt, alatta nem, szüléskor jött elő, pedig császáros voltam és csak 2 órát vajúdtam.
2012. okt. 19. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:

nekem sem terhesség alatt, sem szülés (hüvelyi) után nem jött ki.....

amúgy nem csináltam semmit ezért csak szerencsés voltam...

2012. okt. 19. 13:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez hajlam kérdése. Nekem sem a terhesség alatt, sem a szülést követően nem volt...
2012. okt. 19. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem dehogy. Nekem első terhességemnél semmi ilyesmi nem volt, másodiknál pedig a nemiszerv környékén lett visszérgyulladásom de aranyerem nem( pedig az elv ugyanaz..) a harmadik babámnál pedig a kitolási szakban lett aranyerem. Előtte semmi. Utána is pár hét alatt visszahúzódott, azóta sincs semmi gondom etéren.
2012. okt. 19. 13:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem szülésemkor jött ki, azóta is kint van, és elég kellemetlen. Most újra terhes vagyok, nemsokára szülök, és félek, h. még jobban ki fog jönni. Szülés után, én megműttetem.
2012. okt. 19. 13:41
 7/8 anonim ***** válasza:
3 terhesség,3 hüvelyi szülés,de még soha nem jött ki az aranyerem.Szóval-szerencsére-nem törvényszerű.
2012. okt. 19. 13:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem se volt soha, erre mikor szültem úszógumi lett :(

Az erőlködéstől szerintem.

2012. okt. 19. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!