Mindenkinek törvényszerű, hogy besötétül a mellbimbója terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Mert nekem úgy látom nem sötétedik csak a mellem nő meg eresebb lett sokkal.2012. okt. 10. 19:08
1/9 anonim válasza:
Szülés előtt kezdett sötétedni, szülés után lett nagyon sötét, aztán visszavilágosodott. Most még semmi sötétedés, pedig félidős vagyok a tesóval. Majd szülés előtt besötétedik megint :D
2/9 anonim válasza:
Nekem a 3. gyerek lesz egyiknél sem sötétedett be....17 hkm
3/9 anonim válasza:
Nekem a legeleje óta sötét, viszont a mellem egyáltalán nem kemény.
Viszont nekem a linea negrám nem jön elő.
37 hkm
4/9 anonim válasza:
Nekem nem sötétedett be terhesség alatt sem, és most 7 hetes baba mellett sem lett. Viszont a terhességi csíkom még mindig nagyon sötét :)
5/9 anonim válasza:
Nekem érdekes,mert a mellbimbóm elkezdett sötétedni,de félúton megállt!Úgy hogy most olyan a mellbimbóm mint egy dárc tábla sötét-világos és a mellgombom megint sötét! :)
21hkm
6/9 anonim válasza:
Nem dárc hanem célpont tábla! :D
7/9 anonim válasza:
Nekem eddig semmi változás a mellbimbómnál.
8 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!