Kedves Kismamik! Kinek, hogy fogják hivni a kisbabócáját?
13 hetes vagyok
Van már egy kislányom, Laura Lilla
Ha fiú lesz Lőrinc lesz, ha lány Noémi Nóra
Kicsit rosszul még, de egyre jobb.
Gratulálok nektek! :)
Mi 9+2 hetesek vagyunk. Szerencsére nem voltunk rosszul, csak a teszt után 2-3 napig, de azt hiszem az is csak bemagyarázós alapon. Teljesen jól vagyunk csak ennénk meg aludnánk. Ha fiúnk lesz : Dominic Péter lesz , ha pedig lány akkor: Dorothy Fanni bár ezen még vitatkozunk :)
Egyébként első baba lesz :)
Sziasztok!
10+0 vagyok ma, tünet: enyhe fáradtság.
Van egy Fanni és egy Jázmin nevű lánykám, ha kestesó fiú lesz, Milán lesz, ha lány, akkor Lia.
Kedves 6-os Gratulálok a gyerekedhez...!
Megnyugtatlak nincs több személyiségem, egyszerűen NEKEM igy esik jól beszélni, sajnálom, hogy nem nyerte el a tetszésed. Mivel a magzatom miatt vagyok 10x olyan álmos és éhes mint ezelőtt, igy hát igen... ENNÉNK és ALUDNÁNK igy többes számban ;)
Egyébként Magyarországon igen annak kellene lennie, de mivel nem ott élek az én BABÓCÁM bizony Dominic vagy Dorothy lesz!! ;)
Ha kisfiú Attila az apukája után, ha lány akkor pedig Aliz.
18 hetes vagyok. Tök jól érzem magam, csak állandóan ennék.. És eszek is.. :D
Szia!
Én nagyon nagyon jól vagyok! Imádom a terhességem, és a mellfeszülésen kívül semmi tünet.
11+1 naposak vagyunk!
Nálunk a névnek a megválasztása kicsit komplikáltabb, hiszen az apuka nem magyar, s így a vezetéknév sem.
Ezért külföldi nevet fog kapni!
Ha kislány:Alicia
Ha fiu: Pio, vagy Dario :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!