Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31-32 hetes kismamák hogy...

31-32 hetes kismamák hogy álltok a vásárlással, gyerekszobával?

Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Pénteken töltöttük a 32. hetet.

A baba egyenlőre a mi szobánkban lesz, kialakítottuk a kis helyét.

Szinte megvettünk már neki mindent, pár apróság van csak hátra, szeretnénk még pár kisebb kiszerelésű, különböző pelust és popsitörlőt venni.

A ruhácskákat már kimostam, kivasaltam.

Ti hogy álltok?

2013. márc. 9. 13:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekünk a nagyobb dolgok megvannak, vagy már megrendeltük őket. Még az ajtót szeretnénk lefesteni a szobájában. A hónap végére tervezem az ablakpucolást és a függönymosást és húsvét után állok neki ruhákat mosni. Meg a bőröndöt összekészíteni a kórházba (szinte minden megvan már csak nem egy helyen :) ). Ruhákat még semmit nem vettünk mert a rokonoktól kapunk és megvárom hogy mik lesznek. Remélem még ebben a hónapban megkapjuk őket.
2013. márc. 9. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

mi a ruhák nagy részét 74es méretig beszereztük, mellszívót is vettem már.

Bútorok megvannak, majd ha kiköltöztünk akkor még függöny meg ilyenek hátravannak. Egy légzésfigyelőt is szeretnék, a lányomnál engem megnyugtatott.

Nekem még semmi nincs megvéve, csak pár hálóing az előző szülésből

Ti hogy álltok?

30 hetes kismama

2013. márc. 9. 14:43
 4/4 A kérdező kommentje:

Mi most festettük a szobát, varrás alatt áll a függönykéje :) Megvettünk mindent nagyjából, még peluska hiányzik. 68-as méretig vettünk rucikat :) A szoba kész lassan, de pár hétig velünk fog aludni, mert első baba és parás vagyok :) légzésfigyelő volt a második amit megvettünk :)

31+2 vagyok

2013. márc. 9. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!