Olyanra gondolok aminél a kismamának végig semmi panasza,minden vizsgálat problémamentes?Az ilyen eseteknek ha van ilyen mi a hátulütője?
2013. márc. 9. 07:33
1/9 anonim válasza:
Nekem tobb ismerosom is siman csinalta vegig. Baba egeszseges volt, szerencsesek voltak mind! Letezik ilyen.
2013. márc. 9. 07:34
2/9 anonim válasza:
Én így voltam.
Hátulütője??
Én hálás vagyok amiért semmi bajom nem volt, végig fitt voltam, nem győztem csodálkozni, mikor NST-n sorra panaszkodtak körülöttem (nem bír felkelni egyedül az ágyból, vizesedik, fáj a dereka stb.).
2013. márc. 9. 08:05
3/9 anonim válasza:
nekem is problémamentes volt. kivéve a végét, mert 3 héttel előbb elfolyt a víz és megcsászároztak, de minden rendben volt. egészséges gyönyörű okos kislányom van. én is két héttel előbb születtem. ez boztos hagyomány :)
2013. márc. 9. 08:11
4/9 anonim válasza:
Épp ez az, ilyen a jó terhesség, hogy meg sem érzed, csak boldog vagy!
Nincs hátulütője!
Inkább annak van, ha a kismamának hányingere van, rossz a közérzete, fáj a háta, hasa, gőrcsöl, nyílik a méhszája...
Az első terhességem teljesen probléma mentes volt, most a másodiknál minden bajom van.
2013. márc. 9. 09:00
5/9 frászkarikaborsó válasza:
Létezik, nincs hátulütője.
2013. márc. 9. 09:05
6/9 anonim válasza:
Nekem 3-ból kettő terhességem ilyen volt. Az elsőnél szerenádoztunk, én 7 hónapos terhes voltam, és aznap éjjel kb 10 km-t legyalogoltam. A másodiknál is 5 hónaposan mentem a bokáig érő hóban egy építkezésre, miután levezettem majd 50 km-t. (munkám miatt mentem oda, nem ott dolgoztam:)). A 3. ikerterhesség volt, igazából egyszeri vérzést leszámítva az is problémamentes volt, végig itthon voltam, semmi extra nem volt.
Mégis milyen hátulütője lenne?
2013. márc. 9. 09:41
7/9 A kérdező kommentje:
Van aki azt mondja,nehogy bajom legyen ebből,meg ilyenek.Szal semmi jó érzés nincs bennük.Csak azt tudják hajtogatni,hogy csak várjak,majd nem érzem magam ilyen jól később,meg majd meglátom milyen szar lesz még nekem.
2013. márc. 9. 09:51
8/9 anonim válasza:
Létezik, bár elég ritka. De hátránya nincs!
2013. márc. 9. 10:27
9/9 anonim válasza:
csak irigyek, mert jól érzed magad. nekem attól voltak teljesen készen, hogy nagyon jó a kislányom. jajj lesz még rosszabb is csak várjak amíg 2 éves lesz, jajj nem fog jól aludni majd stb. most 2 és fél és se hiszti korszak se rossz alvás. én úgy vettem észre, hogy rosszul vannak attól, ha valakinek jó. (én voltam a 3 héttel korábban szülő) és a terhességemre is azt mondták, hogy hú tiszta vízes leszel, hát nem lettem, pedig nyáron volt a java.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!