33 hetes vagyok. Ha már a 23. héttől koponyafekvésű a babám, akkor nem valószínű, hogy császározni fognak ugye?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?2013. márc. 8. 09:12
1/8 anonim válasza:
Nekem is így volt, beindult szépen a szülés, de magasan maradt a baba, és 10 órás nyomkodás után megcsászároztak. Kívánom, hogy minden jól menjen, de ne hibáztasd magad, ha császár lesz. (mindenki ezt teszi ugyanis :))
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!ja nem fogom,nekem mindegy milyen módon születik meg csak rendben legyen vele minden!:)
2013. márc. 8. 09:18
3/8 anonim válasza:
Sajnos nem. :( Én is rendben vajúdtam, de valahogy a medencémen nem kart keresztül menni a baba. Ezért több mint 10 órás vajúdás után császároztak. Készülj fel minde lehetőségre.
4/8 anonim válasza:
Nem ettől függ a császár,hisz faros babát is lehet normál módon szülni.Nekem is magasan maradt a baba és sos császár lett.
5/8 anonim válasza:
Valószínűleg faros baba miatt nem lesz császárod, de még vagy 20 mások okból lehet (reméljük, nem lesz).
6/8 anonim válasza:
Nekem a 20. héttől koponyafekvésű volt, aztán a végén keringési gondok miatt sos császáros lettem, de nem bánom!
7/8 anonim válasza:
szia!Én is 33 hetes vagyok és a 19.héttől koponya véggel fekszik. Szerintem nem fordul át,de ki tudja! Félsz a császártól?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem félek egyik félétől sem, meg a szüléstől alapból nem félek(bár első baba nincs tapasztalatom:))Csak azért jó lenne természetes úton szülni.
2013. márc. 8. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!