Tudnátok segiteni abban hogy holnap fognak császározni valoszinüleg reggel akkor medig kell maradnunk a babámal a korházban? (mikor mehetünk haza? )
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 20:53
1/10 anonim válasza:
4. napon engednek haza ha nincs semmi gond.
2/10 anonim válasza:
3 napig kell kórházban maradni, és ha minden rendben,akkor hazaengednek.
Jó egészséget kívánok neked és a babádnak!
3/10 anonim válasza:
Engem pénteken császároztak és kedden jöttünk már haza.
Szerintem kórház és orvos függő a dolog.
Nekem sürgősségi császárom volt, de nagyon gyorsan gyógyultam szerencsére.
5/10 anonim válasza:
Szerintem kórháza válogatja.
Én az első gyermekemet SOS-császárral szültem a SOTE I. számú Klinikán, és 4 nap múlva engedtek haza.
A második babát szintén császármetszéssel a Jahn Ferencben, és 3 nap múlva "kidobtak". :)
6/10 A kérdező kommentje:
székesfehérvári szent györgy korházban lesz a császár
2012. júl. 5. 21:19
7/10 anonim válasza:
Engem is Fehérváron császároztak, kerek 4 nap múlva mehettem haza.
8/10 anonim válasza:
Azt mondja meg az aki lepontozott, hogy mi a .....ért tette? Pesten az egyik legjobb kórházban igen is 3 napig tartanak bent. Mi ebben a válaszban az, ami lepontozandó??? Ez agyrém....
9/10 anonim válasza:
Engem hétfön császároztak és hétfön mehettünk haza. Szerintem is a kórháztól függ
10/10 anonim válasza:
szia.engem nyíregyházán császároztak és az 5.napon jöhettünk haza.kedden szültem és vasárnap jöttünk haza.szerintem ezt kórház válogatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!