Lehetséges az, hogy ha már 12 hetes terhes elvagyok és hüvelyi ultrahanggal nézett meg az orvos, akkor esetleg nem vette észre, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem, mert tudom, hogy a 12. hét utàn hasi uh-t szoktak màr csinàlni, mivel a terhesség màr tùl nagy a hüvelyi uh-hoz.2013. márc. 8. 06:39
21/29 anonim válasza:
A magzat a 12. héten már 5-6 cm, mindene tisztán kivehető,és izeg-mozog! Biztos, hogy nem vagy terhes.
22/29 A kérdező kommentje:
Akkor mivel magyaràzzàtok azt, higy szabad szemmel làthatòan a hasam egyik oldala ellaposodik a màsik oldala kipùposodik.Aztàn vissza?
2013. márc. 13. 18:41
23/29 anonim válasza:
Fogalmam sincs, ezt a dokitól kérdezd meg. Ha gondolod menj el egy másik orvoshoz uh-ra, de ezt is csak azért hogy megnyugodj végre. Attól a dokitól pedig kérdezd meg miért látod ezt a jelenséget.
24/29 anonim válasza:
Amúgy az hogy szabad szemmel ilyeneket láss, nem 12 hetes terhesnek kéne lenned hanem olyan 24-26 hetesnek.....
25/29 anonim válasza:
12 hetesen ilyesmit nem lehetne látni. De miért nem csinálsz egy tesztet most?
26/29 A kérdező kommentje:
De nem 12 hetes vok (ha vok).Ha az én felételezéseim igazak akkor max. 21 hetes,de inkàbb olyan 18 hetes.
2013. márc. 13. 19:25
27/29 anonim válasza:
Tök mindegy, csinálj tesztet!
28/29 anonim válasza:
Hát szerintem 21 hetesen sem nagyon látni még ilyesmit... volt pozitív teszted? Azóta nem menstruáltál? Miből gondolod (a hasfélreálláson kívül ami tutira nem attól van mert ahhoz fiatal a terhesség) hogy terhes lehetsz?
29/29 anonim válasza:
Sziasztok én privát dokihoz járok nekem végig hüvely ultrahangot készített sőt barátnőmnek is végig hüvely ultrahang volt kórházban is hüvely ultrahanggal néznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!