Lehetséges az, hogy ha már 12 hetes terhes elvagyok és hüvelyi ultrahanggal nézett meg az orvos, akkor esetleg nem vette észre, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem, mert tudom, hogy a 12. hét utàn hasi uh-t szoktak màr csinàlni, mivel a terhesség màr tùl nagy a hüvelyi uh-hoz.2013. márc. 8. 06:39
11/29 anonim válasza:
Sőt, van, akinek vastag a hasfala, és emiatt inkább hüvelyi ultrahanggal nézik meg 12 hetesen.
12/29 anonim válasza:
12 hetes genetikai uh-n hüvelyit is csináltak nekem és jól látszódott a baba. Úgyhogy tuti hogy olyan nincs hogy hüvelyi uh-val nem látják a babát.
26 hkm
13/29 anonim válasza:
Engem mar vagy 4x ultrahangoztsk, abbol csak egy volt hasi...az is kb a 8. Heten, mar akkor kimutatta szepen hogy ott a babaaa:)
De a masik 3 huvelyi, ami tegnap is volt...es csodas kepet kaptam a babarol, teljesen latszik rajta mindene:) szoval, ha a tes esetedben nem mutatna ki a terhesseget....az eleg valoszinutlen. Sot kizart. Megha lenne par pozitiv teszted...de nincs, gondolom.
Udv:11hkm
14/29 anonim válasza:
Sajna kizárt dolog, hogyha terhes vagy és 12 hetes nem vette észre hüvelyivel, ahogy a 3-as is írta azért használják kisebb terhességnél a hüvelyit, mert sokkal érzékenyebb és az olyan kicsi terhességet is mutatja, amit a hasi nem.
15/29 anonim válasza:
Mindkét terhességemnél hüvelyi uh volt a 12. hétig és csak utána lett hasi. Lehetetlen nem észrevenni a babát, hiszen akkor már te is látod, olyan nagy!
16/29 anonim válasza:
12 hetesen vak az az orvos, aki nem látja a terhességet. Nálunk akkor már mocorgott, jól hallható szívhangja volt, még a nemét is meg tudták tippelni. Méretre olyan 6-7 cm között mozognak már a babák, és kézzel is kivehető a méh nagyobbodása. Ha ott nem látnak babát, akkor vagy nincs, vagy éppen pár napja fogant, azaz még kimutathatatlan időszakban jár.
17/29 anonim válasza:
12hetesen hüvelyi uh-n voltam, egyértelműen látszott a kisfiam! Szerintem nem vagy terhes
18/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat.Egy kicsit hosszù lenne leìrni hogy miből gondoltam hogy terhes vagyok.Viszont én nőgyògyàsztòl tudom hogy plpl. egy 16hetes terhesség tùl nagy a hüvelyi vizsgàlathoz.És igaz hogy itt mindenki 12 hetes terhességről ìr,de én a kérdésemben ùgy ìrtam hogy ha màr 12 hetes elvagyok.
2013. márc. 9. 11:38
19/29 anonim válasza:
De a szívhangját akkor is lehet hallani! Tök mindegy milyen uh-val nézik!
20/29 anonim válasza:
Nem vagy terhes, hidd csak el a dokinak. Majd összejön, de hülyeségeket ne képzelj be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!