8. hetes terhes vagyok és az orvos haematómát talált a petezsákon ez nagy bajt jelent?
a petezsákon? nem inkább mellette?
Nekem is volt, de mellette.nem görcsöltem, nem véreztem én sem. feküdtem két hétig, kaptam kúpot, C vitamint és magneB6-ot és elmúlt. Nem nagyon kellene még csak kevés fizikai munkát sem végezned. A dokid mit mondott?
En nalam is hematomat talaltak a 8. heten. Azota fekszem es ket hetente uh. Az elso ket hetben nem kaptam semmit csak mondtak, hogy szedjek magneziumot. Valamint kozoltek, hogy innentol szigoru fekves.
Aztan a masodik uh utan, mikor a folyamatos fekves ellenere is csak nott a hematoma, akkor mar mondtak a c vitamint es a rutascorbint is. Es tovabbi szigoru fekves, ami azt jelenti csak wc-ni kelhetek fel.
A het elejen megint voltam uh-n es szerencsere most mar vmivel jobb a helyzet. A hematoma kisebb lett, de meg mindig minimum 2 het fekves, es tovabbra is szednem kell a vitaminokat.
A lenyeg, persze attol is fugg, hogy hol van a hematoma, hogy ez gatolhatja a rendes megtapadast, illetve az embrio/magzat rendes taplalek felvetelet. Ezert kell szigoruan fekudni.
A hematoma vagy felszivodik, vagy elszerviesul, vagy kiszivarog. Nem feltetlenul latvanyos, nalam sincs se verzes, se fajdalom. Nalam amugy ugy nez ki elszervesul, de sajnos ez egy turelemjatek. Viszont a jo hir, hogy szerencsere ha valaki betartja a szigoru szabalyokat, akkor nem lesz baj. En nagyon alaposan rakerestem es mindenkinek egeszseges babaja szuletett. Legalabb 100 esetet elolvastam.
Szoval a lenyeg: nyugi es fekves. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!