Miért mondja az orvos, hogy 5 hetes terhes vagyok, amikor már 3 hete pozitívat teszteltem? Nem fejlődik a babám? Az adatok alapján amiket megadtam mit tudtok mondani?
Hát ha valóban már 7-én volt pozi teszted, akkor már biztos nem 5 hetes a terhesség. Viszont a mérete, tényleg kb. ennyit mutat. Nekem 4+5 hetesen volt 10 mm-es petezsák!
Nekem az kicsit a vészjósló ebben, hogy már szívhangnak illene lennie!
Hiszen nálad kizárható, hogy később estél teherbe, mert ugye már volt 7-én pozi teszted!
A doki nem mondta,hogy hogy lehetett ilyen korán pozi teszted, ha még csak most vagy 5 hetes!
Ha a dec 23. együttlétből jött össze a baba (kitolódott peteérés), akkor ma vagy épp 5 hetes.
Remélem Veletek marad!!!
Úgy, hogy az orvos nem a menstruáció napjától szmított terhességi kort közölte, hanem az UH alapján számítottat.
Bocs, az adatokat nem böngésztem végig, de azt tudni kel, hogy az ultrahangleletek alapján szokták pontosítani a terhességi kort.
2. vagyok. Bocs, a 23-i együttlét fölött elsiklottam.
Akkor simán lehet,hogy akkor fogant!
1-es,igen,akkoriban katasztrófa volt a munkarendünk,és jött akarácsony,amit egy családi "katasztrófa" övezett,és vagy hullák voltunk,vagy nem volt kedvünk együtt lenni! :( Mikor megtudtuk a babát utána meg nem mertünk nagyon! Most meg a vérzés miatt... Pedig azért ennél egy picit többet szoktunk normál esteben! :) De nem is ez a lényeg!
2-es,mondtam a dokinak,hogy már 7-én pozit teszteltem,azt mondta várjunk még egy hetet,hogy nől-e a baba! De már múlthét szerda óta nem nőtt semmit a petezsák,nemhogy a baba,amit még nem is láttunk... :(
Igen hivatalosan 7 hetes lennél akkor is ha 23-án fogant. vagy is 5 hete.
De 7 hetesen sincs még sok mindenkinek szívhang. 8-ik hétig alakul ki. Pont ezért hívott vissza köv hétre. Ha megmarad és fejlödik akkor köv héten már nagyobb lesz és valószínü lesz szívhang.
Ha látszik az embrió akkor már a szívhang is.
Pont ezért hívott vissza a doki köv hétre, mert ha tényleg nem nö akkor köv héten kiderül, vagy már elöbb levállik. ha nö akkor köv héten már lesz szívhang stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!