Egyesek elég degradálóan nyilatkoznak azokról akik UH képet töltenek fel pl FB-ra. Miért?
Ne foglalkozz ilyenekkel!
Nekem is szanaszét van a családom, és igen is én is feltettem a lányomról az uh képeket! Mert büszke voltam, hogy ott van a pociba! :D
tedd csak fel! Boldog babavárást
Én be tudom állítani, hogy csak az lássa, akinek tényleg szánom. :)
Amúgy tök mindegy mit csinálsz, valakinek úgysem fog tetszeni. Főleg itt gyiken...itt találsz ezernyi okosabbat magadnál, hiába kapálózol. :)
Azt oszd meg, amit jónak látsz, de szerintem is érdemes egy-két kattintással letiltani a nem kívánatosakat (bár azoknak meg ajánlanám, hogy ne is facebookozzon, ha zavarja a megosztás fogalma, vagyis az amiről pont szól a facebook...)
Szia. Én soha semmilyen képet (és semmilyen információt) nem rakok ki magamról (magunkról) FB-ra, se máshova.. úgy érzem, az mi intim szféránk - ebbe a család bőven beletartozik nálam - nem kerülhet ki a világhálóra, boldog boldogtalan pedig ne lapozgassa az én "életemet" a neten. :)
Ugyanakkor semmi bajom sincs azzal, aki kirak egy uh képet, természetes, hogy örül, ez egy csodás dolog, nincs ezzel semmi baj.
Szerintem akik degradálnak, azok egyszerűen irigyek.. én ennek tudnám be.
Szia!
Engem nem zavar, de én is úgy gondolom, hogy ez személyesebb dolog ... Pl nem tartozik a régi ált iskolás oszt társamra, akit azóta nem is láttam, de FB-n meg ismerősöm. Ismerőseim raknak ki ilyen képeket, azokat sem ítélem el emiatt, nem zavar, megnézem, örülök, h örülnek, de akkor is bennem van, h ez valahogy rám nem tartozik, hisz ezer éve nem beszéltünk, nem az a bizonyos kör, aki felhív engem is ha terhes...
Amikor terhes voltam, illetve babánk lett, én e-mail-ben küldtem képeket azoknak, akiknek szerettem volna.
De persze ha FB-n csak rokonok és közeli ismerősök vannak, vagy valaki beállítja, hogy kik láthassák, akkor simán feltenném én is. De nekem nem így néz ki a FB-om...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!