Most akkor hány hetes terhes vagyok?
Figyelt kérdés
utolsó mensi január 25,azaz 5 hetes és x napos vagyok. de csináltam egy digitális tesztet ami 2-3 hetes terhességet mutat ki,igaz irja is hogy a tényleges magzati kort adja meg. Na de ha 5 hetes elmúltam,abból levonom a 14 napot,akkor is 3 hét felett vagyok. Baj lehet hogy kevesebb a HCG szint vagy az a baj hogy nem elsö vizeletböl teszteltem vagy egyszerüen lehet minden rendben csak nem középidöben van PÈ-m?2013. márc. 6. 13:46
1/4 anonim válasza:
Azért is ajánlott az első vizeletből csinálni, mert ott koncentráltabban van jelen a HCG, a nap folyamán később már hígul, így szokott előfordulni, hogy este például ki sem mutat egy valós terhességet. Ha tudod, hogy melyik nap voltál együtt a pároddal, akkor onnantól kb. 1 hét a teherbeesés folyamata és 2 hét múlva érdemes tesztet csinálni.
2/4 anonim válasza:
Szerintem hulyeség az a digitális dolog. Nem ad pontos választ. 2-3 hetes terhesség + 2 hét a peteérégi, plusz még a beágyazodás stb. ott vagy, hogy kb. 5 hetes vagy.
Menstruáciotol számold ki és kész.
Udv.7 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Ha a teszt 2-3 hetet mutat, az azt jelenti, hogy 2-3 hete estél teherbe (a HCG szint alapján), vagyis 4-5 hetes terhes vagy. De pontosan csak a doki fogja tudni megmondani.
4/4 anonim válasza:
Persze, simán lehet, hogy később volt a PÉ. Ne aggódj, vsz. semmi gond nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!